RTX 2060 ve Ryzen 2600X sistem toplama

Çözüm
Hocam kasada zaten PSU yok mu, tekrar PSU eklemişsiniz.
Sistemde Ram göremedim sanırım elinizde mevcut.
Bir de bu sisteme 144 hz 1080p monitör alırsanız tadından yenmez, şu anki monitörünüz bu sistemle sizi çok memnun etmeyecektir.
Bir de bu sisteme 144 hz 1080p monitör alırsanız tadından yenmez, şu anki monitörünüz bu sistemle sizi çok memnun etmeyecektir.

Çözüm
60 veya 75 hz 1080 p bir monitörde yeterince performans alamam mı 144 hz pahalı gerçektende 2K görüntü almak için 144 hz mi gerekiyor

Bu sisteme 19" 1440x900 biraz düşük olur bence. Yazık edersiniz. :)

Kasanın kendi güç kaynağı var yeniden eklemenize gerek yoktu.
Ram yok elinizde mevcut mu acaba? Mevcutsa uyumlu mu?
Sitede yoktu ram gskills 2*8 3000MHz cl 16 alıcam monitör açısından 144 hz alıcak kadar bütcem yok siz bşr sey önerirsenşz makbule geçer

Sitede yoktu ram gskills 2*8 3000MHz cl 16 alıcam monitör açısından 144 hz alıcak kadar bütcem yok siz bşr sey önerirsenşz makbule geçer
Bekleyin monitör için hocam bişey önermiyim, elinizde zaten var şuan. Bekleyip güzel birşey alın.

Hem sistemi aldıktan sonra bir heyecan, heves olur, hem de daha sonra monitörde yaşarsınız vay be ne güzelmiş hissini. :D

Hocam monitörlerle ilgili çok bilgim yok ama sistemin kaliteli bir monitörü hakedecek kadar performanslı olacak görünüşe göre. İlerde 144 hz alabilirim derseniz beklemenizi öneririm, 60 ya da 75 hz alırsanız (bence) daha monitör almazsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı