RTX 2060 ve Ryzen 5 2600 sistem CS2'de düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Forenzyy

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x8 16 GB RAM 3200, 3200 MHZ
SSD veya HDD modeli
ADATA SU800 P0801A
Ekran kartı
Nvidia Geforce RTX 2060 6 GB
Anakart
B450M-A PRO MAX (MS-7C52)
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor, 3400 MHZ 6
Dostlar Battlefield1'i bile rahatlıkla oynatan sistem, Counter-Strike 2 oyununda düşük FPS veriyor.
Bu durum işlemcimden mi kaynaklı anlamadım oyun içi farklı farklı görsel ayarları denedim FPS değişmiyor. 60 - 100 arası.
Server'da oyuncu yoksa 160 170 diye gidiyor.
Kalabalıkken FPS aşırı düşüş yaşıyor. GPU oyun esnasında %40 küsuratta kullanım sağlıyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Dostlar Battlefield1'i bile rahatlıkla oynatan sistem, Counter-Strike 2 oyununda düşük FPS veriyor.
Bu durum işlemcimden mi kaynaklı anlamadım oyun içi farklı farklı görsel ayarları denedim FPS değişmiyor. 60 - 100 arası.
Kalabalıkken FPS aşırı düşüş yaşıyor. GPU oyun esnasında %40 küsuratta kullanım sağlıyor.

Eki Görüntüle 2377485

Botlarla girersen kendi CPU'ndan yer diye biliyorum rekabetçide denemen daha doğru olur rekabetçide de GPU kullanımı düşükse birkaç ayarı yükseltmeyi deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 2377485

Optimizasyon sorunlu bir oyun.

Eki Görüntüle 2377485
Hocam botlarla değil de normal ölüm maçında kaç alıyorsunuz acaba? Bu sistemle FPS'in 110-120 civarlarında gezmesi gerekir ölüm maçında.

Ölüm maçında dediğiniz gibi oluyor, sanırım işlemciden kaynaklı.
165 HZ monitör kullanıyorum ve aşağısı az geliyor maalesef.
Hocam her modda sabit 165+ FPS için yükseltme yapmanız gerekebilir. Şahsen sizinkinden daha iyi bir sistememim olmasına rağmen ölüm maçında benim de sabit 165+ FPS almadığım oluyor. Muhtemelen işlemci zayıf kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı