RTX 2060 ve Ryzen 5 3600 sistem toplama

Zaten RAM'ler 2 adet olarak belirttim. Ayrıca neden 600W bir güç kaynağı önerdiniz? Belirttiğim güç kaynağı iyi bir güç kaynağı.

Zaten RAM'ler 2 adet olarak belirttim.

Özür dilerim fark etmemişim. PSU'da ucu ucuna yetmesinden ziyade ileriye dönük bir sistem olması adına 600W tavsiye ettim. 650W biraz daha üst seviye sistemler de kullanılıyor.
Ayrıca belirttiğin güç kaynağında sertifika yok gereksiz güç harcaması olmaması adına sertifikalı bir PSU önerdim.

Oyun odaklı olduğu için pek bir şey demeceğim ama oyun odaklı olmasaydı tek slot 16 GB RAM alırdım sonra ilerde bir 16 GB daha alır Dual yapardım ileriye dönük olurdu netice de örnek GTA 4 2 GB RAM istiyordu GTA 5 8 GB tabii başka arkadaşlar ne der bilmem sadece düşüncemi paylaştım anakart ASRock B450 M PRO4 ben kullanıyorum çok güzel anakart öneririm.

Hocam siz sanırım ekran kartını RTX 2060S olarak algılamışsınız .Benimki MSI GeForce RTX 2060 Ventus o da sanırım 500w istiyor bence psu yeterli.Önerileriniz için teşekkürler parçalarımı değiştirdim.(psu dışında)

@uveeys Pardon aynı anda 2060S+3600'lü bir sisteme de cevap yazıyorum karışıklık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…