RTX 2060 ve Ryzen 5 3600X sistem nasıl?

as_emir61

Centipat
Öncelikle herkesin bayramını kutluyorum...
Yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Alacağım bileşenler:

Anakart: ASUS TUF B450-PRO GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 DVI HDMI ATX Anakart | ITOPYA

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci | ITOPYA

RAM: Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com

Ekran kartı: ASUS TUF GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

Şu anlık sadece ekran kartı ve anakartı almadım diğer bileşenleri aldım. Aldığım RAM ile anakartın tam olarak uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Acaba uyumlu mudur? Eğer değilse yerine alabileceğim başka anakart tavsiye ederseniz sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Not: Bu saydığım 2 bileşen için başka bir öneriniz olursa aynı fiyat bandında yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde küçük bir güncelleme yaptım

Ankart: ASUS ROG STRIX B450-E GAMING DDR4 4400MHz AM4 ATX Anakart
(B550 serisini beklesem mi bilmiyorum)

Ekran kartı: https://www.hepsiburada.com/gigabyt...swf2oc-8gd-p-HBV00000NLMRN?magaza=Hepsiburada

(İkisi arasında kaldım)

Sizce ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı