RTX 2060 Ventus nasıldır?

Verqil

Hectopat
Öncelikle merhaba, sistemimi yazarak başlayayım.
i5 4690K
Gigabyte Z97 GAMING 3 anakart
Corsair 4x2 1600 MHz RAM
1TB WD harddisk
650 Watt PSU Corsair

Sorularım şunlardır;
Bu sisteme başlıkta belirtmiş olduğum ekran kartı takılabilir mi?
Bu sistemde bu kart ile darboğaz sorunu olur mu?
Bu kartı sisteme taktığımda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Bu kart ile yetersiz gelen bir şey olur mu?
Bu kart hakkında 75-80 dereceyi görüyor deniliyor, aslı var mı yok mu? (Bir önceki ekran kartımı [MSI R9 390X 8 GB 512 Bit] ısınma yüzünden yaktım, bu konunun açıklığa kavuşması benim için elzem.)
Benim sormadığım ancak sizin öneriniz, fikrinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz.
En azından 5 yıl yetsin istiyorum. Yorumlarınız tavsiyeleriniz doğrultusunda bekletmeden alacağım. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, sistemimi yazarak başlayayım.
i5 4690K.
Gigabyte Z97 GAMING 3 anakart.
Corsair 4x2 1600 MHz RAM.
1TB WD harddisk.
650 Watt PSU Corsair.

Sorularım şunlardır;
Bu sisteme başlıkta belirtmiş olduğum ekran kartı takılabilir mi?
Bu sistemde bu kart ile darboğaz sorunu olur mu?
Bu kartı sisteme taktığımda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Bu kart ile yetersiz gelen bir şey olur mu?
Bu kart hakkında 75-80 dereceyi görüyor deniliyor, aslı var mı yok mu? (Bir önceki ekran kartımı [MSI R9 390X 8 GB 512 Bit] ısınma yüzünden yaktım, bu konunun açıklığa kavuşması benim için elzem.)
Benim sormadığım ancak sizin öneriniz, fikrinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz.
En azından 5 yıl yetsin istiyorum. Yorumlarınız tavsiyeleriniz doğrultusunda bekletmeden alacağım. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Darboğaz olur. O işlemci besleyemez 2060'ı.

Parça parça yükseltebilirim. Şuanda işlemciyi de yükseltecek bütçem yok. Ancak 8 gb ram daha ekleyebilirim. Maksadım 1 sene sıkıntıya sokmayacak oyunlar oynatması mesela overwatch,valorant,witcher,rainbow gibi. 1080p ultra ayarlarda değil de yüksek orta ayarlarda oyunu akıcı şekilde oynayabileyim istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı