RTX 2060 Ventus XS 2800 TL alınır mı?

Kullandığım kasa Xigmatek Glare 7A. Çok iyi bir kasa değil, biliyorum. Fakat Ventus modellerinde ekran kartının arka plakası metal yerine plastikten yapılma. Bu da ekran kartının biraz daha ısınmasına sebep oluyor.
Arka plakanın plastik olmasıyla ısınmasının bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta soğutucu blok diğer tarafta plastik olan yer koruma gibi bir şey.

Arkadaşlar peki sizce yazın bu fiyatlar daha düşer mi? Yani karne indirimi falan olursa. Ayrıca korona virüsün artık kontrol altında olmasını da hesaba katarak ve mayıs sonu gibi bitme ihtimalini değerlendirerek. Ne dersiniz bu fiyattan aşağısına bulur muyum?
Hangi kasayı kullanıyorsunuz acaba? Bende de RTX 2060 Ventus OC var en fazla 72 derece gördüm.

Alınır.

Hocan kullandığım kasa Cooler Master Masterbox MB511 mittower kasa. Fanları gayet kaliteli. Önde 3 adet 120mm arkada da 1 adet egzoz fanı bulunuyor. Yani ısınma problemi yaşayacağımı zannetmem.
Ayrıca Vatan'da KDV indirimi de oluyor bazen. 23 Nisan 2020'deki indirim bu indirim mi? Yoksa başka özel indirim gibi bir şey mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı