RTX 2060 vs 1660 Ti Sistem Önerisi

Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Tabii ki 2060 daha önde fakat ondan bahsetmiyorum. Aradaki fiyat farkını vermeye değer mi? 1660 Ti sistemi alırsam yanında 16 GB RAM, 1 TB HDD + 480 GB SSD alabileceğim. Fakat 2060 olan sistemi alırsam 8 GB RAM ve 240 GB SSD ile idare etmek zorundayım. Sizce hangi seçenek daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1050 TI kullanıyorum. Forza Horizon 4'te bir kaç ayar dışında bütün ayarları Extreme ve MSAA 8X'de oynuyordum. 45 FPS alıyordum yarış oyunu için yeterli bana göre. Her neyse, FPS yeterli olmasına rağmen 8 GB RAM'den dolayı ara sıra drop giriyordu.
1050 TI'a bile 8 GB RAM yetersiz geliyor. Günümüz için artık 8 GB yeterli gelmiyor. Ve eğer 2060 alırsan RAM yüzünden oyunlarda yüksek ayarlarda sürekli drop yersin. Özellikle yeni oyunlarda. Mutlaka 16 GB RAM olmalı. Ya da ilk işin 8 GB'a takviye yapmak olmalı.

RTX daha yeni bir teknoloji. 8GB RAM ve günümüz şartlarında HDD kullanmak olmaz.

RTX daha yeni bir teknoloji. 8GB RAM ve günümüz şartlarında HDD kullanmak olmaz.
Evet ama yakın zamanda Ram eklemesi zaten yapacağım. Biraz daha para verip 2060 almak bana ileri dönük olarak daha mantıklı geliyor. 1TB HDD + 240 GB SSD şeklinde kullanacağım tek eksik 8 GB Ram kalıyor. Onuda bir kaç aya hallederim.

İleride RAM ekleyecekseniz 2060 alın. Bazı oyunlarda FPS farkı oldukça yüksek. Ayrıca bütçenizi söylerseniz sıfırdan da sistem toplayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…