RTX 2060 vs GTX 1660 Super Gaming X vs GTX 1660 Super Gaming OC

Evga ya ve 5600xt ye baktım ama o kadar param yok ama derseniz ki bunlara o parayı verceğine bunu al biraz daha bekler evga yı alırım.
Hangisini daha çok önerirsiniz galax mı asus mu?
Ayrıca Windforce kartlarda ses sorunu olabiliyor yüksek devirde bir tanıdığım da RTX 2060 var yüksek devirde çok ses çıkarıyor.
Ses benim için bir problem değil hatta hoşuma bile gidiyor ama ısıtmadı problemliyse bulaşmamam gerek sanırım
RTX 2060 daha iyi hatta 2060 Super alacak kadar paranız varsa bence onu alın.
O kadar param yok maalesef.

Hava akışı, ortam sıcaklığı gibi unsunlar var ama iyi bir kasa içerisinde pek sorun olmaz.

O zaman Galax adamdır kasama güveniyorum . Çok teşekkür ederim videolarda gördüğüm kadarıyla RTX 2060 15-20FPS fark koyuyor GTX 1660 Super'e. Onları direkt eledim zatwn. Neyse çok sağ olun teşekkürler.

Çok iyi durmuyor açıkçası özellikle HDD portu gibi şeyler hava girişine engelliyor gibi ama tek radyatör fanlı bu kasayla bu değerler alındıysa pek problem olmaz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyse şu ekran kartını bir alayımda ondan sonra deneyip hallederiz olmazsa yenisini alırım yapcak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…