RTX 2060 vs GTX 1660 Super

Seçenek olarak 4adet kendinize uygun bulduğunuz markalardan Corsair vs650 (2018) versiyon olmasına dikkat edin diğerlerinde coil whine sorunu çıkabiliyor fsp hydro HD600 veya 700 sharkoon sh 650 Cooler Master 650w
500lira.

Yeterli mi acaba?
Gayet yeterli sisteminizin bileşenleri en fazla yükte 450-470 watt güç tüketir psularda önemli olan watt değeri değil amper değeridir mesela örnek veriyorum bilinmedik bir markadan 850 watt hadron psu amper değeri 12 volt amper değeri 32 iyi bir psuda örneğin seasonic 650 watt amper 52.
Elinizdeki psuyu elden çıkarıp bütçeyi biraz daha artirirsaniz cougar gx-s 750 watt ileride yapacağınız sistem upgredinde psu değiştirmeden kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Önerilerinizden biri şu değil mi?
.

Evet bu 2018 versiyonu yenilenmiş kronik tüm hatalarından arındırılmış sürümü.
Evet bu 2018 versiyonu yenilenmiş kronik tüm hatalarından arındırılmış sürümü.
Ayriyetten tekrabilisim mağazası satıyor birçok ürün aldım ordan gayet hızlı kargo ve güvenilir satıcı ürünlerinde hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım

Evet ben de oradan bakınıyorum. Ekran kartı seçenekleri arasında en mantıklısı süper Gaming geldi bana da. 1080 ve 60Hz için. Senin önerebileceğin NVIDIA için daha iyi bir kart var mı?

Nvidia tarafında fiyat performans bulmak biraz zor 1660s den yukarı çıktığın anda bütçenin ağzını biraz daha acman gerek 2060 süper veya 2070 bu kartlarda artık rtx özelliğini tamamen kullanabilirsin ki buda bayağı maliyetli olur yani bütçeyi asmicam fazla ama 1660s biraz daha iyi olsun diyorsan mecbur amdye yonelmeniz gerekiyor orda sizi karsilicak 5600xt ve 5700 var bu iki kart f/p olarak düşünülebilir.

Kronik sorun sadece 650W mı var? Yoksa 550W olan da sorunlu mu?

İşte o olmayan versiyonu, yanında (2018) yazan ürünleri almanız gerek.
Bilinçli satıcı kişilerde bunu bildiği için sorun olmadığının kanıtı olarak yanina (2018) yazıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…