RTX 2060 vs RTX 2060 Super

Creiwu

Picopat
Arkadaşlar merhaba, bilgisayar toplama işlemimin son aşamalarındayım. Son kafa karışıklığım da şuradan geliyor, Galax markasının RTX 2060 modelini alacaktım fakat üstüne 600 TL daha koyup aynı markanın 3 fanlı RTX 2060 Super modelini alabiliyorum. Alacağım site Teknobiyotik ve seçeneklerde 3 fanlı RTX 2060 yok, olsa onu seçecektim.

Aklımdaki soru ise şu: 600 TL fazladan vermeye değer mi? Üç fanlı bir RTX 2060 alıp işlemciyi bir model daha arttırmak mı daha iyi olur yoksa RTX 2060 Super almak mı emin olamadığım için sormak istedim.

Öneriniz varsa 3 fanlı RTX 2060 sistem olarak beklerim, fiyat aralığı 7.500'ü geçmeyecek şekilde. AMD ekran kartlı öneri yapmayın lütfen :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamer modelinden bahsediyorsunuz sanırım eğer hava akışı kötü bir kasa değilse sıkıntı olmayacaktır.
Mesh kasa alacağım üstünde de toz filtresi olan sıkıntı yapmaz muhtemelen. Şuan ekran kartıyla alakasız bir soru soracağım dostum da aklıma takıldı bu da, alacağım anakart şu fakat sanırım 3200 Mhz ram destekliyor daha üst frekans için OC yapmam mı gerekiyor RAM'lerı o hızda çalıştırmak için? Çünkü alacağım RAM'ler 3600 Mhz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı