Creiwu Picopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 19 1 Eylül 2020 #11 Sylveon dedi: Anakart değiştirme önermemin sebebi RAM için değil zaten. HDV çok giriş seviyesi bir anakart ve ileride güçlü bir işlemci takmak istediğiniz zaman üzebilir benim önerim B450 Pro4 alıp AM4 soket boyunca anakart değiştirmemek. Genişletmek için tıkla... Anladım, muhtemelen değiştiririm işlemciyi ilerde o yüzden anakartı dediğiniz gibi almak mantıklı RAM'leri bi kenara bıraksak da.
Sylveon dedi: Anakart değiştirme önermemin sebebi RAM için değil zaten. HDV çok giriş seviyesi bir anakart ve ileride güçlü bir işlemci takmak istediğiniz zaman üzebilir benim önerim B450 Pro4 alıp AM4 soket boyunca anakart değiştirmemek. Genişletmek için tıkla... Anladım, muhtemelen değiştiririm işlemciyi ilerde o yüzden anakartı dediğiniz gibi almak mantıklı RAM'leri bi kenara bıraksak da.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Eylül 2020 #12 Aynen öyle çünkü HDV çok giriş seviyesi bir anakart. Anakartı almışken daha iyi almak ileriye dönük olur ve ARGB girişi artılara sahip olursunuz.
Aynen öyle çünkü HDV çok giriş seviyesi bir anakart. Anakartı almışken daha iyi almak ileriye dönük olur ve ARGB girişi artılara sahip olursunuz.