RTX 2060 vs RTX 2070

Orası öyle benim de bütçe olsa almam ama bütçe yoksa düşünülebili. Lakin DLSS desteği, RTX desteği, Nvenc Yayın codecleri (Gerçekten başarılıdır.) Boş bir kart değil 2060.
2060 ın RT destegi olsa ne olur olmasa ne olur kanki adam akıllı performans alamadıktan sonra 3060 ile denedim o bile berbat. Şuan 3060Tİ var zor kurtarıyor.

Evet sokacağım ama aldıgım kişi piyasadaki kaliteli bir macun sürdüğünü söylemişti 1 yılda bir detaylı temizliğini yapıp macununu değiştirmiş

Evet sokacağım ama aldıgım kişi piyasadaki kaliteli bir macun sürdüğünü söylemişti 1 yılda bir detaylı temizliğini yapıp macununu değiştirmiş
O fiyata Rx 6600 Xt alır üzerine 2 kutu termal macun alırdın. İade şansın varsa geri ver. Ne gelirse tanıdıktan geliyor.

2060 ın RT destegi olsa ne olur olmasa ne olur kanki adam akıllı performans alamadıktan sonra 3060 ile denedim o bile berbat. Şuan 3060Tİ var zor kurtarıyor.
Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ben zaten Rdr oynatır efsane karttır falan demedim. Nvidia olması bile büyük avantaj Özellikle Codec çekirdekleri bakımından. Minecraft valorant tarzı bir yayın aç bakalım. AMD 6600'ü 3'e katlar Nvenc Çekirdekleri. DLSS 3,5 da geliyor hem.

Alırken konu açsaydı keşke ama iade alacağını sanmıyorum keyfine baksın.
Çok bir fark olurmu bilmiyorum genellikle oyun oynuyorum render ile falan işim yok gta5 valorant ets gibi oyunlar

İşlemcim ise ryzen 5 5600 arkadaşlar

Çok bir fark olurmu bilmiyorum genellikle oyun oynuyorum render ile falan işim yok gta5 valorant ets gibi oyunlar

İşlemcim ise ryzen 5 5600 arkadaşlar
6600XT ile kıyaslarsan baya fark olur en basitinden YT testlerine bak ve daha güncel oldugunuda unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…