5600XT ile oyundan atma gibi sorunlar yaşayan kullanıcılar var. Sorunsuz kullanmak istiyorsanız bence 2060 alın. Biz de arkadaşa 5600XT düşünüyorduk ama şimdi iyi bir indirim yakalarsak 2060 yakalayamazsak da 1660S almayı düşünüyoruz.Sapphire Pulse RX 5600XT 2300 TL - 2400 TL fiyatlarında bulunabiliyor. Ekran kartıyla alakalı bir çok olumsuz yorum görüyorum. Yok siyah ekran oldu yok bir şey oldu. Bu tarz AMD'nin yazılımsal vb. hatalarıyla uğraşmaktansa indirimleri bekleyip üzerine 100-200 TL koyarak RTX 2060 almayı planlıyorum. Sizce yaptığım mantıklı mı? RX 5600XT 6 aylık bir kat sanırım, bu tarz hatalar yeni güncellemeler ile çözülür diyorlar. Fakat RTX 2060 çıkalı bir buçuk sene olmuş.
Şu kart ile ilgili oyun testi bulamadım ağır oyunlarda sıcaklıklarım nasıl olur?Bunun en sağlıklı yöntemi seçtiğiniz ekran kartı üzerinden oyun testlerini izlemek. Güncel kasalar ile test ediyorlar zaten. Kararınızı buna göre verirsiniz.
Şu kart ile ilgili oyun testi bulamadım ağır oyunlarda sıcaklıklarım nasıl olur?
Gaming Gecesinde birkaç hafta önce attığım Dual 2060 modeli 2550TL olmuştu. İnşallah yine öyle bir indirim olur da alırızZaten şuan RTX 2060 alamam bu bütçeyle. Gaming gecesini bekliyorum.
Merhaba galax 2060 kullanıyorum. Kartın arka plakası var foto yüklüyorum.Şu kart ile ilgili oyun testi bulamadım ağır oyunlarda sıcaklıklarım nasıl olur?
İste böyle en iyi cevap bu. Olmadı 1660 Super al gitsin. Veya KDV indirimi bekle 2060 al.
Nedense MSI Gaming X modeli içime daha çok yattı uzun yıllar kullanacağımdan daha düşük sıcaklıklarda çalışması çok daha iyi olmaz mı? Bir de ne gibi hatalar olabilir ki? Arkadaşın dediği gibi DDU ile sürücüyü silip başka bir sürücü yükleyeceksin sürücülerde bir sıkıntı varsa. Almışken kaliteli bir şey almak daha mantıklı olur gibi hissediyorum. Arkadaşımın RX 570'i var 1 yıldır kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı. Ve bir de MSI olan modelde 40 dolar Steam cüzdan kodu hediye ediliyor. Bu da kur farkından dolayı benim işime gelir. Ama hala çok kararsızım son zamanlardaki RX 5600XT konularına bakacağım Sosyal'de. Siz de RX 5600XT ile alakalı bir hata içeren konu bulursanız benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Gaming gecesine bağlı şu an ne alıp ne almayacağım. Mesela Gaming gecesi'ne MSI Gaming X modeli çıktı gözüm kapalı alırım. Herkese iyi geceler.