RTX 2060 vs RX 5600XT

Bütçeye göre değişir, bir noktaya kadar Intel almak mantıklı iken bir noktadan sonra AMD daha mantıklı kalıyor. O yüzden illa Intel veya illa AMD olsun diye takılmak yerine bütçene uygun düzgün bir şey almaya bak :).

Dostum kralsın ama şöyle bir sıkıntı var ki iyi bir işlemci almak isterken AM4 anakartımın olmaması AMD'den Intel'e yöneltiyor beni ayrıca 1151 olması da lazım maalesef bütçe bütçe bütçe :D.

Dostum kralsın ama şöyle bir sıkıntı var ki iyi bir işlemci almak isterken AM4 anakartımın olmaması AMD'den Intel'e yöneltiyor beni ayrıca 1151 olması da lazım maalesef bütçe bütçe bütçe :D.

Zaten bütçe olayını özellikle belirttim ama sen yine yeni bir konu açıp sorman iyi olacaktır. Ek olarak şunu söyleyeyim B450M S2H (550-600 lira) anakart ile 5600X çalıştırabilirsin. Tabi bunların hepsi farazi örnekler. Belki de bölümün açısından daha rahat edebilmek için "bu işlemci bana yeter" deyip 2. ekranı alacaksın :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı