Çözüldü RTX 2060 Witcher 3 %50 GPU kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

758819

Centipat
Ekran kartım Galax RTX 2060 ekran kartım Witcher 3'te çok az kullanılıyor. Sebebi nedir acaba?

Çözüm
Var ama format son çare olsun. Oyun içi çözünürlük ayarı varsa onu 100%'den 130%'a ve üstüne çıkarıp kullanımları takip edin.

Hocam işlemci yükseltmeniz gerek kullandığınız işlemci ekran kartınızı maalesef besleyemiyor bu yüzden işlemci yükseltmeniz gerekiyor.

Sorunu çözdüm yeşil görüşlülük menzilini ve çimen yoğunluğunu ayarlarını biraz düşürdüm ve sorun çözüldü büyük ihtimalle VRAM yetmiyordu.
Düşük FPS almıyorsan bir sorun yok, ayrıca fazla kullanması iyi bir şey değil zaten.

Kanka Ultra+ ayarlarda 80 FPS falan arıyorken ekranı çok hızlı çevirmeye başladığımda GPU kullanımı %30'a düşüyor sonra FPS 25'e kadar düşüyor.

İşlemcin ekran kartına darboğaz yapıyor.

Peki ne yapmam lazım.

Kanka Ultra+ ayarlarda 80 FPS falan arıyorken ekranı çok hızlı çevirmeye başladığımda GPU kullanımı %30'a düşüyor sonra FPS 25'e kadar düşüyor.

Peki ne yapmam lazım.
RAM bilgini öğrenebilir miyim? Ayrıca kullandığın mouse kaç hz?

Düşük FPS almıyorsan bir sorun yok.

Fazla kullanması iyi bir şey değil mi? O kadar parayı ne için ödüyorsun ekran kartına? Düz mantık yorum yapmışsın. %100 kullanım görmesi kötü bir şey değil, aksine iyi bir gösterge. Aşırı ısınma dışında hiçbir şey sıkıntı çıkarmaz.

Hocam bana yardımcı olsanız Ultra+ ayarlarda Witcher 3 oynayamıyorum yüksek ayarlarda oynuyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…