7 758819 Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 64 Çözümler 2 4 Ağustos 2024 #1 Ekran kartım Galax RTX 2060 ekran kartım Witcher 3'te çok az kullanılıyor. Sebebi nedir acaba?
Çözüm 7 7 758819 6 Ağustos 2024 Blacksidemre dedi: Var ama format son çare olsun. Oyun içi çözünürlük ayarı varsa onu 100%'den 130%'a ve üstüne çıkarıp kullanımları takip edin. Genişletmek için tıkla... mustibey dedi: Hocam işlemci yükseltmeniz gerek kullandığınız işlemci ekran kartınızı maalesef besleyemiyor bu yüzden işlemci yükseltmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm yeşil görüşlülük menzilini ve çimen yoğunluğunu ayarlarını biraz düşürdüm ve sorun çözüldü büyük ihtimalle VRAM yetmiyordu.
Blacksidemre dedi: Var ama format son çare olsun. Oyun içi çözünürlük ayarı varsa onu 100%'den 130%'a ve üstüne çıkarıp kullanımları takip edin. Genişletmek için tıkla... mustibey dedi: Hocam işlemci yükseltmeniz gerek kullandığınız işlemci ekran kartınızı maalesef besleyemiyor bu yüzden işlemci yükseltmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm yeşil görüşlülük menzilini ve çimen yoğunluğunu ayarlarını biraz düşürdüm ve sorun çözüldü büyük ihtimalle VRAM yetmiyordu.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.629 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 6 Ağustos 2024 #21 758819 dedi: Bir şey soracağım PC'ye format atsam düzelme ihtimalli var mı GPU kullanım oranın? Genişletmek için tıkla... Var ama format son çare olsun. Oyun içi çözünürlük ayarı varsa onu 100%'den 130%'a ve üstüne çıkarıp kullanımları takip edin. Son düzenleme: 6 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
758819 dedi: Bir şey soracağım PC'ye format atsam düzelme ihtimalli var mı GPU kullanım oranın? Genişletmek için tıkla... Var ama format son çare olsun. Oyun içi çözünürlük ayarı varsa onu 100%'den 130%'a ve üstüne çıkarıp kullanımları takip edin.
M mustibey Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #22 758819 dedi: Hocam bana yardımcı olsanız Ultra+ ayarlarda Witcher 3 oynayamıyorum yüksek ayarlarda oynuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci yükseltmeniz gerek kullandığınız işlemci ekran kartınızı maalesef besleyemiyor bu yüzden işlemci yükseltmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
758819 dedi: Hocam bana yardımcı olsanız Ultra+ ayarlarda Witcher 3 oynayamıyorum yüksek ayarlarda oynuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci yükseltmeniz gerek kullandığınız işlemci ekran kartınızı maalesef besleyemiyor bu yüzden işlemci yükseltmeniz gerekiyor.
KS KS 7 758819 Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 64 Çözümler 2 6 Ağustos 2024 #23 Blacksidemre dedi: Var ama format son çare olsun. Oyun içi çözünürlük ayarı varsa onu 100%'den 130%'a ve üstüne çıkarıp kullanımları takip edin. Genişletmek için tıkla... mustibey dedi: Hocam işlemci yükseltmeniz gerek kullandığınız işlemci ekran kartınızı maalesef besleyemiyor bu yüzden işlemci yükseltmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm yeşil görüşlülük menzilini ve çimen yoğunluğunu ayarlarını biraz düşürdüm ve sorun çözüldü büyük ihtimalle VRAM yetmiyordu. Artı 0 Eksi Çözüm
Blacksidemre dedi: Var ama format son çare olsun. Oyun içi çözünürlük ayarı varsa onu 100%'den 130%'a ve üstüne çıkarıp kullanımları takip edin. Genişletmek için tıkla... mustibey dedi: Hocam işlemci yükseltmeniz gerek kullandığınız işlemci ekran kartınızı maalesef besleyemiyor bu yüzden işlemci yükseltmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm yeşil görüşlülük menzilini ve çimen yoğunluğunu ayarlarını biraz düşürdüm ve sorun çözüldü büyük ihtimalle VRAM yetmiyordu.