KarpeX Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 47 10 Eylül 2023 #11 Spyhis dedi: Biraz fazla gibi temizle öyle dene Genişletmek için tıkla... Temizledim yine aynı, bilgisayarı aldım alalı çok az kullandım ama yine de termal macun bitmiş olabilir mi? Yenilemem gerekir mi sence.
Spyhis dedi: Biraz fazla gibi temizle öyle dene Genişletmek için tıkla... Temizledim yine aynı, bilgisayarı aldım alalı çok az kullandım ama yine de termal macun bitmiş olabilir mi? Yenilemem gerekir mi sence.
S Spyhis Megapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.173 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 10 Eylül 2023 #12 @KarpeX hava akışına bak bir de kasa yan kapağını açıp dene.
KarpeX Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 47 10 Eylül 2023 #13 Spyhis dedi: @KarpeX hava akışına bak bir de kasa yan kapağını açıp dene. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsi 3 ay öncesiyle aynı. Kasayla alakası olduğunu sanmıyorum. Kasa aynı kasa. 3 ay hiç oynamadım ve 4 derece arttı gerçekten anlamadım. Takıntılı birisi olduğumu da belirtmem gerek, kafa ütülüyorsam kusura bakmayın.
Spyhis dedi: @KarpeX hava akışına bak bir de kasa yan kapağını açıp dene. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsi 3 ay öncesiyle aynı. Kasayla alakası olduğunu sanmıyorum. Kasa aynı kasa. 3 ay hiç oynamadım ve 4 derece arttı gerçekten anlamadım. Takıntılı birisi olduğumu da belirtmem gerek, kafa ütülüyorsam kusura bakmayın.
S Spyhis Megapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.173 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 10 Eylül 2023 #14 @KarpeX havalar sıcaklandığı için de olabilir kafaya takma