RTX 2060'a sürülebilecek termal macun önerisi

Zwsup

Hectopat
Daha fazla  
Selam sistemi yeniden topladığım için ekran kartı kaldı bir tek onu da ileride değiştireceğim ama şu an kullandığım 2060 üç yıldır hiç termal macunu değişmemiş durumda bu yüzden termal macununu değiştirmeye karar verdim aklımda şu an Thermaltake'nin tg 50 ve Thermal Grizzly'nin kyronaut versiyonu var işlemcim R7 5800x3D ye sıvı soğutma olarak NZXT Kraken Z53 takacağımdan dolayı ona süremeye gerek yok diye düşünüyorum çünkü üstüne sürülü şekilde geliyor sıvı soğutmanın üstünde sizce işlemciye de sürmeli miyim? Ekran kartı ve işlemciye beraber sürmeme gerek var mı ve Thermal Grizzly'yi ekran kartı işlemcisine sürebilir miyim?

İlk sahibiysen ve 3 yıldır kullanıyosan emin ol bir fark görmeyeceksin hiç boşuna orijinal macununu bozma. Kompresör varsa bir hava tut yeter.

Evet 3 senedir CS Valorant falan oynuyorum zorlamiyorum ekran kartini yani sıkıntin olmaz diyorsaniz almiyorum o zaman sivi sogutmadakiylede islemciye kullanirim.

İlk sahibiysen ve 3 yıldır kullanıyosan emin ol bir fark görmeyeceksin hiç boşuna orijinal macununu bozma. Kompresör varsa bir hava tut yeter.

Katılıyorum. Özellikle sıcaklık değerleri geçen 3 senede genel olarak pek değişmemiş ve makul seviyelerdeyse gereksiz masraf olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…