Senin durumun için "Kesinlikle HAYIR!".
Öncelikle şu fazla FPS takıntınızı törpüleyin, eğer çevrenizde sürekli birbiri ile sidik yarıştıran arkadaşlarınız varsa bunları hayatınızdan çıkarın, çünkü sürekli insanı daha pahalısını almaya iter böyle tipler. Elinizdeki kartı gittiği yere kadar kullanın, hangi oyunları oynuyorsunuz bilmiyorum ama hiçbir oyun gelecek yatırımınızdan daha değerli değildir. Belki de o paraya o kartı alamayacaksınız ve oyunlarda daha az FPS alacaksınız fakat eğer eğitiminizi aksatırsanız hayatınızı geri kalanına etki eder. İyi bir eğitim ile o kartın da PC'nin'de kralını alırsınız.
Bugün oynadığınız oyunu 100 değil 70 FPS de oynarsınız ileride düzgün bir eğitimle alacağınız PC de çok daha yukarıda oynarsınız fakat tekrar ediyorum eğer eğitiminizi aksatıp o para ile bugün 100 FPS de oynamayı tercih ederseniz hayatınız boyunca hep giriş seviyesi kartlarla sürünürüzsünüz.
Not: Burada eğitimden kasıt sadece üniversite eğitimi değildir, yurt dışına gidip bir şeyler öğrenme olur, sağlam bir kurs alma olur bu tip bir eğitimden bahsediyorum.
Geçeceksen böyle geçmek mantıklı aksi durumda eğitime ayırdığın para ile geçmek büyük hata olur.