RTX 2060'ın miadı doldu mu?

Starfield oyunundaki performansa bakıp evet 2060 cortladı diye gelecekler geri gidebilir kapıdan içeri girmeye gerek yok iyi günler.

RTX 2060 GTA VI'yı en düşük ayarlarda DLSS ile beraber 60 FPS oynatsın öpüp başınıza koyun.
PS5 ve XSX döneminde çıkacaksa neden oynatamasın? Bu konsollar donanım gücü olarak çok mu üstte 2060'tan?

2060 şuan güncel oyunların çoğunu medium açıyor. Nereye yeterli bir kart. 6GB VRAM var kartta. DLSS demişsiniz DLSS performansı rezalet kartın.

PS4 çok mu güçlü donanım olarak? İş optimizasyona bakar.
RTX 2060'ı düşük ayarlarda bile 60 fps çalıştıramayacak bir oyundan bahsediyorsak bu oyunu anca unlost fps arttırma metoduyla optimize ederler. Ha o da topluluk tarafından ne kadar sevilir bilinmez. PS4'te oyun sanki 2013 yılında çıkmış gibi optimize ediyorlar zaten, ha bir de 30fps.

Düşük değil de medium için geçerli bence o dlsss ile beraber 60FPS durum, bende şu an 2060 rakibi RX 5600XT var ve evet GTA 6 da öyle aman aman FPS'ler görmek pek mümkün değil gibi duruyor

ben r5 5600 ve rtx 2060 süper kullanıyorum ve bana sorarsanız 2060ın doldu ama süper modeli hala iş görüyor.

Bazı insanlarda hastalık derecesinde ultra grafik takıntısı var. 2060 orta seviye bir grafik kartı sonuçta. Yanlış beklentilere girilirse elbette miadı doldu diye düşünürsün. Halbuki öyle bir durum yok.

RTX 2060'ın en büyük handikapı 6GB Vram bulundurması. Düşük Vram sebebiyle bazı oyunlarda Vram darboğazı yaşatması muhtemel. Ama DLSS desteği ile birlikte 1080p için halen yeterli bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…