N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 25 Temmuz 2019 #11 TheRapper7 dedi: Ryzen tokatlamış, hatta başka kaynaktan videolarıda izledim orada da, ya kafa kafaya ya da ryzen ortalama 10 12 fps önde Hocam bios güncellemesi gerekmeyen önerebileceğiniz başka anakart var mı acaba? Genişletmek için tıkla... X570 almalısınız o zaman, MSI belirli modellerinin yanında sıvı soğutma veriyor.
TheRapper7 dedi: Ryzen tokatlamış, hatta başka kaynaktan videolarıda izledim orada da, ya kafa kafaya ya da ryzen ortalama 10 12 fps önde Hocam bios güncellemesi gerekmeyen önerebileceğiniz başka anakart var mı acaba? Genişletmek için tıkla... X570 almalısınız o zaman, MSI belirli modellerinin yanında sıvı soğutma veriyor.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #12 FearlyGhost dedi: @TheRapper7 O zaman teste bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Her şeyi anlarım ama Far Cry'de AMD'nin geçmesi imkansız tekli çekirdeğe aşırı önem veren bir oyunda önde gözükmesi aşırı garip bana göre video doğru değil. Şahsen ben bu video kanalından takip ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FearlyGhost dedi: @TheRapper7 O zaman teste bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Her şeyi anlarım ama Far Cry'de AMD'nin geçmesi imkansız tekli çekirdeğe aşırı önem veren bir oyunda önde gözükmesi aşırı garip bana göre video doğru değil. Şahsen ben bu video kanalından takip ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et