RTX 2060S boşta 57 derece

Senyorr

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx2060s Ryzen53600 HyperFurryX8x2 AsusB450MAProMax
Meslek
Öğrenci
2. el temiz bir ekran kartı aldım. Yeni kasaya geçmeden önce ofis kasasındaydı. Kasada sadece 1 egzoz fanı vardı. Isınmasın diye kapağı açık kullanıyordum. Orada 55 dereceleri görüyordu. Normal dedim. Yeni kasaya geçince bir ara 45 50leri görüyordum. Ama şu an 57 derece gözüküyor. Kasanın fanları çok sessiz çalışıyor. Ondan şüpheleniyorum. Fanlar powera bağlı. İşlemci stok fan.

Ekran kartı: RTX 2060 Super.
İşlemci: Ryzen 5 3600 stok fan.
RAM: HyperX 8x2 3200MHz.
Anakart: B450M-A Pro Max.
Hdd/Ssd: SATA.
Kasa: Rampage escape.
Power: 750W.

2. el temiz bir ekran kartı aldım. Yeni kasaya geçmeden önce ofis kasasındaydı. Kasada sadece 1 egzoz fanı vardı. Isınmasın diye kapağı açık kullanıyordum. Orada 55 dereceleri görüyordu. Normal dedim. Yeni kasaya geçince bir ara 45 50leri görüyordum. Ama şu an 57 derece gözüküyor. Kasanın fanları çok sessiz çalışıyor. Ondan şüpheleniyorum. Fanlar powera bağlı. İşlemci stok fan.

Bu kasa ile zaten o kadar alırsın. Kasaya hava giren yer yok. Önü kapalı zaten. Ekran kartının dili olsa sana her saniye beddua ederdi. Kasanı değiş. Değişene kadar da termal macun sürerek biraz daha düşürürsün sıcaklığı.

Macun yenileme vakti gelmiş gibi, 55 derece bile boşta biraz fazla gibi. Yükte sıcaklıklar ve fan devirleri nasıl?

Ekran kartı daha önce hiç açılmadı hernagi bir müdahale yapmak istemiyorum 2 senelik ekran kartı.

Bu kasa ile zaten o kadar alırsın. Kasaya hava giren yer yok. Önü kapalı zaten. Ekran kartının dili olsa sana her saniye beddua ederdi. Kasanı değiş. Değişene kadar da termal macun sürerek biraz daha düşürürsün sıcaklığı.

Şu an kasayı değiştirme imkanım yok fanlarını değiştirsem düzelir mi?

Yükte kaç derece hocam? Boşta 60 derece normal değil ama eğer yükteyken 85-90'ı aşmıyorsa illa içi açılmamış cihazın içini açıp macun değiştirmeye de gerek yok.

Yükte kaç derece hocam? Boşta 60 derece normal değil ama eğer yükteyken 85-90'ı aşmıyorsa illa içi açılmamış cihazın içini açıp macun değiştirmeye de gerek yok.

RDR2 Cyberpunk gibi oyunlarda maksimum 83ü gördüm. Bilgisayarı ilk açtığım şekilde hiçbir şey açık değilken 56 57 derece Firefox kullanırken artmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı