RTX 2060S Cyberpunk'ta 80 dereceyi görüyor

grkns

Megapat
Daha fazla  
Kasa: Dark Guardian. Kasanın üst kısmında fan yok. Sol tarafı da cam. Elimi cama dokundurduğumda bariz sıcak. Kasa da mı sorun var bilemiyorum. İşlemci 60 65 derecelerde geziyor. Turbosu kapalı. Ekran kartı Galax RTX 2060 Super. Sorunda burada başlıyor. Cyberpunk oynarken MSI Afterburner ile kontrol ediyorum ve ekran kartı 80 derecenin üzerine çıkıyor. Ne yapabilirim bu konuda? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal, Cyperpunk 2077 yoran bir oyun fan ayarlarını kendiniz yükseltip sıcaklığı düşürebilirsiniz.
Normal değil. RX 570 Armor ekran kartımla yaklaşık 6 saat Cyberpunk oynamıştım ve sıcaklık 73 dereceyi geçmedi. Üstelik benim ekran kartım ısınan bir model.

Normal RTX 2060 ile 78 alıyorum bende.

Ventus GP OC modeli ile 75-76 Derecelerde oynadım. Normal bir durum.

Kasanın hava alabileceği yeterli alan mevcut mu? Fan ayarları ne durumda? Ne zamandır termal macun değişmedi veya ne zamandır aktif olarak kullanıyorsunuz kartı? Bunlar önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…