Gayet iyi.Ekran kartımı alalım 4 gün oluyor performans testi yapmak için FurMark tercih ettim sonuç olarak iyi midir? Önerdiğiniz test var mı?
Gayet iyi.
Gayet iyi.
Max 68 dereceye çıkmış.
Ortalama 100 ile 90 FPS arası almış.
Ayarlardan 8xmsaa seçmeme rağmen kendisi otomatik olarak 4xmsaa yapıyor değerler o yüzden iyi gözükmüş olabilir mi? Ben kartın performansından açıkçası memnun değilim daha net sonuç alacağım başka testler var mı?
Nasıl değilsiniz?
Hangi oyunları hangi grafiklerde oynuyorsunuz? Ve kaç FPS alıyorsunuz.
Anladım, şöyle yapın NVIDIA Denetim Masasına girin orda direk önünüze çıkan yerde 3D uygulamanın kendisi ayarlasın diye bir ayar var, onu yapın girin, çünkü NVIDIA eğer ayar yaptıysanız o ayarlarda tüm oyunları oynatır.Elimde yeni diyebileceğim oyun yok GTA 5 en yüksek oyunum diyebilirim onda yaptığım testlerde ayarlarda olabilecek en küçük şeyi bile fullediğimi düşünün 30-50FPS arası normal mi? Hafiften kıstığımda da 60-70FPS YouTube videolarında kart 130-140'dan aşağı inmiyor ben de neden böyle oyunları 1080P çözünürlükte oynuyorum.
Hocam kendi sonuçlarıma bakarken şuna rastladım:
Eki Görüntüle 769662
ASUS Dual RTX 2060 Super kullanıyorum. MSAA ayarlarını unutmuşum kaçta yaptığımı. Tekrar deneyip size döneyim.
Anladım, şöyle yapın NVIDIA denetim masasına girin orada direk önünüze çıkan yerde 3D uygulamanın kendisi ayarlasın diye bir ayar var, onu yapın girin, çünkü NVIDIA eğer ayar yaptıysanız o ayarlarda tüm oyunları oynatır.
MSAA: 0Bekliyorum dostum çok iyi olur![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.