RTX 2060S için 500W PSU yeterli mi?

berkayytmz

Kilopat
650W kaliteli bir PSU sipariş ettim fakat ekran kartından 2-3 gün sonra elime ulaşacak. Bu süre zarfında 500W'luk PSU ile kullanabilir miyim? Fazla zorlamayacağım Online dersler ve Valorant oynarım bu süreçte. İşlemcim R5 2600. Ufak bir darboğaz yaptığını biliyorum.

Nvidia 550Watt öneriyor ama 500Watt ile de çalışabilir. En kötü yetmezse oyun sırasında bilgisayarın kapanır.

1.jpg

Yeterli mi değil mi tam bilmiyorum ama ben şu an psu değiştirme planı içerisindeyim ve alacağım psu için öncelikle çizgi elektroniğin önerdiği Asus, Cooler master, Corsair, Enermax, Boost, Cougar, Fsp, Ocz, Seasonic, Spi, Thermaltake, Vento chassis ve Zalman markalarından birini ve kesinlikle 80+ sertifikalı bir ürünü almayı düşünüyorum aynısını tavsiye ederim.

Yeterli mi değil mi tam bilmiyorum ama ben şu an PSU değiştirme planı içerisindeyim ve alacağım PSU için öncelikle çizgi elektroniğin önerdiği ASUS, Cooler Master, Corsair, enermax, Boost, Cougar, FSP, OCZ, Seasonic, spi, Thermaltake, Vento chassis ve Zalman markalarından birini ve kesinlikle 80+ sertifikalı bir ürünü almayı düşünüyorum aynısını tavsiye ederim.

Zalman Zm650-gvıı 650w 80+bronze Güç Kaynağı | Trendyol ben bunu aldım dostum.
NVIDIA 550Watt öneriyor ama 500Watt ile de çalışabilir. En kötü yetmezse oyun sırasında bilgisayarın kapanır.

Eki Görüntüle 779055

PSU biraz dandik ama umarım sıkıntı çıkmaz, çok yük bindirmeyeceğim zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı