2 282004 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Ocak 2020 #11 Sonuçta 2070S te alsan garantili olacağı için(yurt dışı ürün değil ise) sorun teşkil etmeyecektir. Test et,al ve yoluna bak .
Sonuçta 2070S te alsan garantili olacağı için(yurt dışı ürün değil ise) sorun teşkil etmeyecektir. Test et,al ve yoluna bak .
A Arvas Centipat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 321 7 Ocak 2020 #12 Batuhan A. dedi: 5700 XT'den neden bu kartlara geçmek istiyorsunuz? 2080S veya 2080 Ti'a geçmediğiniz sürece bence çok gereksiz bir hareket olur. Genişletmek için tıkla... Baya sorun çıkarttı. Oyun oynarken böyle sorunlarla uğraşmak istemiyorum.
Batuhan A. dedi: 5700 XT'den neden bu kartlara geçmek istiyorsunuz? 2080S veya 2080 Ti'a geçmediğiniz sürece bence çok gereksiz bir hareket olur. Genişletmek için tıkla... Baya sorun çıkarttı. Oyun oynarken böyle sorunlarla uğraşmak istemiyorum.
2 282004 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Ocak 2020 #13 conega dedi: Baya sorun çıkarttı. Oyun oynarken böyle sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorma benim de başım ağrıdı bu karttan doğru olanı yapmışsınız. Belki sonra ki serilerde Amd alınabilir.
conega dedi: Baya sorun çıkarttı. Oyun oynarken böyle sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorma benim de başım ağrıdı bu karttan doğru olanı yapmışsınız. Belki sonra ki serilerde Amd alınabilir.
A Arvas Centipat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 321 7 Ocak 2020 #14 sparrowhawk_ dedi: Sonuçta 2070S te alsan garantili olacağı için(yurt dışı ürün değil ise) sorun teşkil etmeyecektir. Test et,al ve yoluna bak . Genişletmek için tıkla... Öyle ama garanti süreciyle uğraşmak istemiyorum yinede.
sparrowhawk_ dedi: Sonuçta 2070S te alsan garantili olacağı için(yurt dışı ürün değil ise) sorun teşkil etmeyecektir. Test et,al ve yoluna bak . Genişletmek için tıkla... Öyle ama garanti süreciyle uğraşmak istemiyorum yinede.
2 282004 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Ocak 2020 #15 conega dedi: Öyle ama garanti süreciyle uğraşmak istemiyorum yinede. Genişletmek için tıkla... Şunun için söyledim sıfır almış olduğunuz kart sorunları için de garanti ile uğraşacaksınız o mana da yani .
conega dedi: Öyle ama garanti süreciyle uğraşmak istemiyorum yinede. Genişletmek için tıkla... Şunun için söyledim sıfır almış olduğunuz kart sorunları için de garanti ile uğraşacaksınız o mana da yani .