RTX 2060S mi 2070S mi?

crawsen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bu aralar bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve 2060 Super ve 2070 Super arasında takılıp kalıyorum. Sizce 2070 Super mi? 2060 Super mi? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim. 144 Hz monitöre, sahibim onu da belirteyim. Fakat bu dolar piyasayı etkilediği için çok fazla ikilemde kalıyorum yardımcı olun.

RTX 3000 serisini beklemeni öneririm. CS:GO gibi oyunlar oynuyorsan RTX 2060S alabilirsin.

Merhaba arkadaşlar,

Bu aralar bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve 2060 Super ve 2070 Super arasında takılıp kalıyorum. Sizce 2070 Super mi? 2060 Super mi? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim. 144 Hz monitöre, sahibim onu da belirteyim. Fakat bu dolar piyasayı etkilediği için çok fazla ikilemde kalıyorum yardımcı olun.
RTX 3000 serisi kartları bekleyin mümkünse. Eğer hemen alacaksanız tabiki RTX 2070S tavsiye ederim. Bütçenizde sıkıntı olmadığına göre daha düşük ekran kartlarını tercih etmeyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı