SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 15 Ocak 2021 #11 Fanların hızını artırsanız kart ısınmayacak bile herhalde. Uncl3Drew dedi: MSI Gaming (X değil) Genişletmek için tıkla... O model için azıcık fazla.
Fanların hızını artırsanız kart ısınmayacak bile herhalde. Uncl3Drew dedi: MSI Gaming (X değil) Genişletmek için tıkla... O model için azıcık fazla.
Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 907 Çözümler 2 15 Ocak 2021 #12 botstepz dedi: Gayet iyi bir değer ama sanki bu model biraz daha serin olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Fanlar çalışmadığından bu derecelere çıktığını düşünüyorum. Ha bu arada çoklayıcı almadığımdan kasamın sadece egzoz fanı çalışıyor.
botstepz dedi: Gayet iyi bir değer ama sanki bu model biraz daha serin olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Fanlar çalışmadığından bu derecelere çıktığını düşünüyorum. Ha bu arada çoklayıcı almadığımdan kasamın sadece egzoz fanı çalışıyor.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 15 Ocak 2021 #13 5 derece falan en fazla. O zaman normal. Uncl3Drew dedi: Fanlar çalışmadığından bu derecelere çıktığını düşünüyorum. Ha bu arada çoklayıcı almadığımdan kasamın sadece egzoz fanı çalışıyor. Genişletmek için tıkla...
5 derece falan en fazla. O zaman normal. Uncl3Drew dedi: Fanlar çalışmadığından bu derecelere çıktığını düşünüyorum. Ha bu arada çoklayıcı almadığımdan kasamın sadece egzoz fanı çalışıyor. Genişletmek için tıkla...
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 15 Ocak 2021 #14 Uncl3Drew dedi: Fanlar çalışmadığından bu derecelere çıktığını düşünüyorum. Ha bu arada çoklayıcı almadığımdan kasamın sadece egzoz fanı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece egzoz fanı için çok iyi değerler o zaman hocam.
Uncl3Drew dedi: Fanlar çalışmadığından bu derecelere çıktığını düşünüyorum. Ha bu arada çoklayıcı almadığımdan kasamın sadece egzoz fanı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece egzoz fanı için çok iyi değerler o zaman hocam.