Merhaba. Sea of Thieves test videolarında 2060S'nin neredeyse %95'ini falan kullandığını ama benim sistemimde %75'lerde kaldığını gördüm. Ve aksiyon anlarında FPS düşmesi yaşıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Diğer oyunlarda test edin V-Sync kapalı tutun %100 kullanıyor mu bakın eğer kullanmıyorsa sistemde problem vardır eğer kullanıyorsa oyundan kaynaklı bir durum olabilir bir de sisteminizde 600W PSU az gibi geldi bana
Merhaba. Sea of Thieves test videolarında 2060S'nin neredeyse %95'ini falan kullandığını ama benim sistemimde %75'lerde kaldığını gördüm. Ve aksiyon anlarında FPS düşmesi yaşıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
GPU her zaman %90 %100 kullanmaz. Yeri gelir %50 %70 kullanır. Oyunda bulunduğun ortama göre değişir. Böyle şeyleri kafaya takmamak gerekir. Oyun kasmıyorsa oynamaya devam edersin. Ben de bunları yaşıyorum, hatta darboğaz da yaşıyorum. Ama sürekli MSI afterburner açarsak oyuna odaklanamayız, zevki kalmaz. Bırak 10 FPS eksik oluversin. Ciddi sorun görünmüyorsa en iyisi oyunumuza devam etmek.
Diğer oyunlarda test edin V-Sync kapalı tutun %100 kullanıyor mu bakın eğer kullanmıyorsa sistemde problem vardır eğer kullanıyorsa oyundan kaynaklı bir durum olabilir bir de sisteminizde 600W PSU az gibi geldi bana
Ram Single İse Ondanda Kullanmayabilir Çift Kanal Ram 8x2 Kullanımı Arttırır
GPU her zaman %90 %100 kullanmaz. Yeri gelir %50 %70 kullanır. Oyunda bulunduğun ortama göre değişir. Böyle şeyleri kafaya takmamak gerekir. Oyun kasmıyorsa oynamaya devam edersin. Ben de bunları yaşıyorum, hatta darboğaz da yaşıyorum. Ama sürekli MSI Afterburner açarsak oyuna odaklanamayız, zevki kalmaz. Bırak 10 FPS eksik oluversin. Ciddi sorun görünmüyorsa en iyisi oyunumuza devam etmek.