Çözüldü RTX 2060S sistemde AC: Origins takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ernn22

Femtopat
Daha fazla  
İyi forumlar. Orijinal AC Origins sahibiyim. Maalesef sistemin yeterli olmasına rağmen, oyunda 10 saniyede bir 3 saniye donma ve devamlı olarak takılma problemi yaşıyorum. Görev yöneticisinden işlemci kullanım ayarlarını ve ekran kartı güncellemeyi denedim. Sonuç alamadım. Destek olan arkadaşlara teşekkürler iyi günler.
Veriler: Max ayarlar.

Çözüm

Problemi yüksek çözünürlük, FPS 45 olarak değiştirerek çözdüm. Peki sorun olarak işlemcim kötü diyebilir miyiz? Neden sadece bu oyunda bu Problemle karşılaştım?
Destekleriniz için teşekkür ederim.
Ekran kartı sürücünü DDU programıyla kaldırıp en güncel sürücüyü kur. Bu aralar son çıkan NVIDIA güncellemelerinde FPS sorunu mevcut.

Bu oyunda diğer oyunlara göre çok daha fazla önem arz eden 3 şey var. Bunlardan ilki çift kanal RAM, ikicisi en az 4C/8T güncel bir işlemci ki %100 kullanımlarda olmasın diyorsanız 6C/12T gerekli ve son olarak SSD. Çünkü anlık %100 kullanım takılmalara sebep verir. Bu durumda ya FPS sabitlemeli ya da grafik ayarları sonda değilse artırmalısınız. Çözünürlük de artırılabilir tabii ki.

Oyunu şimdi SSD ye kuruyorum . Ek olarak Çift kanal derken ram derken 2 ram dan bahsediyoruz değil mi ? 4+4 8+8 16+16 vb. (dikkatimi çeken : pc 8 gb ramdan güç alıyor ama bende 8+8 16 gb ram var) Sonuçları yazacagım destek için teşekkürler
deneyip sonucu paylaşacağım teşekkür ederim

Evet dediğiniz gibi. SSD'ye kurun. Bir de CPU kullanımı ne durumda ?

SSD'ye Kurdum. Malesef bir değişim olmadı.
Eki Görüntüle 995806
İşlemci limitlerde olduğu için takılma yaşıyorsunuz. Resolution Scale ayarını %110, %120 gibi artırılarak kalite-FPS dengesi sağlayın. Gerekirse oyunu Very High yapın, Resolution Scale ayarını artırın.

Problemi yüksek çözünürlük, FPS 45 olarak değiştirerek çözdüm. Peki sorun olarak işlemcim kötü diyebilir miyiz? Neden sadece bu oyunda bu Problemle karşılaştım?
Destekleriniz için teşekkür ederim.

Çözüm
Aynı sıkıntıyı yaşıyordum. Daha eski driver kurunca düzelmişti sorun. Şuan hangi versiyon olduğunu hatırlamıyorum ama yabancı bir forumda görmüştüm. İnternetten biraz bak bulursun hangi sürüm olduğunu.
446.14 bu sürüm sanırım bahsettiğim sürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…