RTX 2060S sistemde AC Shadows'ta ateş efekti pikselleşiyor

İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Tottenham
RAM
XPG 16GB 3000MHz
Ekran kartı
NVIDIA RTX 2060 SUPER
Anakart
MSI B365M PRO-VH
İşlemci
i5-9600K
Oyunu genel ayarlar olarak High'da oynuyorum. Frame Generation açık. Genel görüntüden oldukça memnunum, çoğu zaman hiçbir dokuyu bozmuyor oyun ve gayet güzel bir görüntü sunuyor. Ama bu ateş efektini anlayamadım neden böyle piksel. Frame Generation ile mi alakalıdır?

Dosya Ekleri

• Assassin's Creed Shadows 23.03.2025 12_45_37.png
    4,5 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Dlss açık ise kapatarak dener misiniz? Ayrıca rtx modu. Oyun grafik ayarlarından taa ve msaa tarzı seçenkleri sırayla deneyebilirmisiniz

Dlss açık ise kapatarak dener misiniz? Ayrıca rtx modu. Oyun grafik ayarlarından taa ve msaa tarzı seçenkleri sırayla deneyebilirmisiniz
Oyun DLSS 4 destekliyor sadece bildiğim kadarıyla, kartım DLSS 4 desteklemiyor ondan oyun ayarlarında yok zaten DLSS. RTX zorunlu açık, iki RTX ayarı da medium'da. Msaa ve taa vs. denedim ama onlar etki etmedi. Deneyeceğim bakalım daha birkaç yöntem.

FG kaynaklı olabilir, belki de değildir. FG kapatıp kontrol etmediyseniz edin. Yine aynıysa oyunla alakalı da olabilir. Oyunu oynamakta olan kişiler söylerse anlarız.
FG açtım kapattım ama düzelmedi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…