Benim arkadaşım RX 570 + i5 bir sistem kullanıyor. Ama ben RTX 2060S + i7 bir sistem kullanıyorum. Arkadaşım 300 FPS alırken ben 200-240 FPS arası alıyorum sizce sebebi nedir?
Sadece "I5" olması ile bir karara varamayız. Darboğaz olma ihtimali var, RAM yetmeyebilir. İşlemci kaçıncı nesil ve bellek boyutu nedir? Bu bilgiler lazım.
Sadece "i5" olması ile bir karara varamayız. Darboğaz olma ihtimali var, RAM yetmeyebilir. İşlemci kaçıncı nesil ve bellek boyutu nedir? Bu bilgiler lazım.
Denetim masasındaki güç yerinde bir nihai performans var bir de yüksek performans var hangisi daha iyidir onu seçeyim belki ondandır (yüksek performans seçili normalde)
Benim i7 9700F 16 GB RAM RTX 2060 Super var darboğaz olma ihtimali yok.
Denetim masasındaki güç yerinde bir nihai performans var bir de yüksek performans var hangisi daha iyidir onu seçeyim belki ondandır (yüksek performans seçili normalde)
Ben yanlış anlamışım özür dilerim. RX570 i5 9500 civarı bir şey olması lazım 16 GB RAM sistemi bu arkadaşımın 256 GB SSD 500 TB HDD olması lazım depolama olarak bende sadece 1TB SSD var