RTX 2060S sisteme PSU önerisi

LTX

Hectopat
Yaz tatilinde PSU değiştirmeyi düşünüyorum. Tanıdığım bilgisayarcı sistemime 650Watt yerine 750Watt alırsanız daha iyi olur demişti. Fazla masraf yapmak istemiyorum. Bu yüzden arada kaldım. Sizce sistemime kaç Watt almalıyım? [Bütçe 600 tl]
PC;
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 2060S 8G Dual fan.
İşlemci: Ryzen 5 3500X (stok soğutucu)
RAM: Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz (2x8)
HDD: Seagate Barracuda 1TB.
SSD: Adata SU630.
Şu anki PSU: Power Boost 650Watt: C.
Kasa: Power Boost X-59 (işlemci üstünde 2 fan bulunan model)

Son düzenleme:
Bütçenizi biz mi tahmin ediyoruz? Bence sizin bütçeniz 600 TL civarıdır. Ayrıca yaz tatili gelince fiyatlar ne olur bilemeyiz.

Edit: Konu sahibi bütçeyi zaten belirtmiş demeyin. Sonradan düzenledi.

Bütçenizi biz mi tahmin ediyoruz? Bence sizin bütçeniz 600 TL civarıdır. Ayrıca yaz tatili gelince fiyatlar ne olur bilemeyiz.

Edit: Konu sahibi bütçeyi zaten belirtmiş demeyin. Sonradan düzenledi.
üzgünüm unutmuşum 600 tl civarında

Yaz tatilinde PSU değiştirmeyi düşünüyorum. Tanıdığım bilgisayarcı sistemime 650Watt yerine 750Watt alırsanız daha iyi olur demişti. Fazla masraf yapmak istemiyorum. Bu yüzden arada kaldım. Sizce sistemime kaç Watt almalıyım?[Bütçe 600 tl]
PC;
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 2060S 8G Dual fan.
İşlemci: Ryzen 5 3500X (stok soğutucu)
RAM: Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz (2x8)
HDD: Seagate Barracuda 1TB.
SSD: Adata SU630.
Şu anki PSU: Power Boost 650Watt: C.
Kasa: Power Boost X-59 (işlemci üstünde 2 fan bulunan model)

650W daha iyi olacaktır bence. RAM'leri 3200MHz ve ana kartı MSI modeli ile değiştirseniz daha iyi olur.

ayrıyetten kasa değiştirmeyi düşünüyorum kasamdan memnun değilim çok ses çıkarmasına rağmen yüksek sıcaklıkları görüyorum ve boşta iken bile ekran kartı fan açıyor zaten kartta fan rattle var kasa değiştirmeyi düşünüyorum max 1300 tl bütçe var watt önerinize göre kasa almayı düşünüyordum.
maalesef ram ve anakart değiştiremem

Ayriyeten kasa değiştirmeyi düşünüyorum kasamdan memnun değilim çok ses çıkarmasına rağmen yüksek sıcaklıkları görüyorum ve boşta iken bile ekran kartı fan açıyor zaten kartta fan rattle var kasa değiştirmeyi düşünüyorum Max 1300 TL bütçe var Watt önerinize göre kasa almayı düşünüyordum.

Maalesef RAM ve anakart değiştiremem.

Arkadaşım bunu almış ve beğenmiş:DARK GUARDIAN MINI 4x12cm fRGB FAN USB3.0 Fiyatları ve Özellikleri

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı