Yaz tatilinde PSU değiştirmeyi düşünüyorum. Tanıdığım bilgisayarcı sistemime 650Watt yerine 750Watt alırsanız daha iyi olur demişti. Fazla masraf yapmak istemiyorum. Bu yüzden arada kaldım. Sizce sistemime kaç Watt almalıyım? [Bütçe 600 tl]
PC;
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 2060S 8G Dual fan.
İşlemci: Ryzen 5 3500X (stok soğutucu)
RAM: Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz (2x8)
HDD: Seagate Barracuda 1TB.
SSD: Adata SU630.
Şu anki PSU: Power Boost 650Watt: C.
Kasa: Power Boost X-59 (işlemci üstünde 2 fan bulunan model)
Yaz tatilinde PSU değiştirmeyi düşünüyorum. Tanıdığım bilgisayarcı sistemime 650Watt yerine 750Watt alırsanız daha iyi olur demişti. Fazla masraf yapmak istemiyorum. Bu yüzden arada kaldım. Sizce sistemime kaç Watt almalıyım?[Bütçe 600 tl]
PC;
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 2060S 8G Dual fan.
İşlemci: Ryzen 5 3500X (stok soğutucu)
RAM: Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz (2x8)
HDD: Seagate Barracuda 1TB.
SSD: Adata SU630.
Şu anki PSU: Power Boost 650Watt: C.
Kasa: Power Boost X-59 (işlemci üstünde 2 fan bulunan model)
ayrıyetten kasa değiştirmeyi düşünüyorum kasamdan memnun değilim çok ses çıkarmasına rağmen yüksek sıcaklıkları görüyorum ve boşta iken bile ekran kartı fan açıyor zaten kartta fan rattle var kasa değiştirmeyi düşünüyorum max 1300 tl bütçe var watt önerinize göre kasa almayı düşünüyordum.
Ayriyeten kasa değiştirmeyi düşünüyorum kasamdan memnun değilim çok ses çıkarmasına rağmen yüksek sıcaklıkları görüyorum ve boşta iken bile ekran kartı fan açıyor zaten kartta fan rattle var kasa değiştirmeyi düşünüyorum Max 1300 TL bütçe var Watt önerinize göre kasa almayı düşünüyordum.