RTX 2060S ve Ryzen 5 3600X sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Pendik, İstanbul

Bu sistemi şu şekilde özelleştirdim;
Ryzen 5 3600X,
MSI B450 Tomahawk Max,
MSI RTX 2060S Gaming X,
Corsair LPX 2x8 GB 3000MHz CL16 RAM,
XPG S40G 512 GB,
CM MB511 650W +80 dahili PSU'lu kasa.

Sizce alınır mı? Bu şekilde tam olarak 10.020 TL'ye denk geliyor. Qp'nin güvenilir bir site olduğunu ve Technopat ile işler yürüttüğünü biliyorum. Ancak hiç PC alan var mı buradan? Yani işlerini kaliteli yapıyorlar mı?
Dün de RTX 2070 ile alakalı bir konu açmıştım. Ancak almak istediğim model RTX 2070'in en alt modellerinden olduğu için RTX 2060S tepe kartlarına yöneldim.

Tüm parayı ekran kartına yatırmak yerine biraz daha dengeli sistem toplamayı tercih ediyorum. Gene de teşekkürler.

İşlemcisi daha iyi (oyun açısından), ekran kartı daha iyi, neresi dengesiz? ?
Tüm parayı ekran kartına yatırmak yerine biraz daha dengeli sistem toplamayı tercih ediyorum. Gene de teşekkürler.

Ayrıca bütçeniz yetiyormuş, PSU, kasa ve SSD'yi değiştirdim.

İşlemcisi daha iyi (oyun açısından), ekran kartı daha iyi, neresi dengesiz? ?

Ayrıca bütçeniz yetiyormuş, PSU, kasa ve SSD'yi değiştirdim.
%3 lük farkdan bahsediyor arkadaş heralde güldürmeyin overclock imkanı var en azından ve rahatça geçer onu sıkıntı etmenize gerek yok.

İşlemci ryzen 5 3600x yapmana gerek yok %2 lik fark için onun yanında kasa iyi seçim kalabilirdide anakartı değiştirmene gerek olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartını 2070 super yapın çok daha iyi bir sistem olur 10.700 tlye geldi.
İşlemci nerde knkm bu bütçede ne b450m s2h ı dalgamı geçiyorsunuz.

İşlemciyi oraya link olarak bıraktım.
10.020 TL ile yapmış ilk sistemini, ben de bütçesini o civarda tutmak istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…