RTX 2060S Ventus ısınır mı?

berkantteam

Kilopat
Arkadaşlar MSI Ventus RTX 2060 Super GPU almayı düşünüyorum. Birkaç yerde ısınıyor diye duydum. Sizce ısını r mı? Isınırsa bunla aynı fiyata belki biraz daha ucuza Gigabyte RTX 2060 Super daha mı iyi bir tercih olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar MSI Ventus RTX 2060 Super GPU almayı düşünüyorum. Birkaç yerde ısınıyor diye duydum. Sizce ısını r mı? Isınırsa bunla aynı fiyata belki biraz daha ucuza Gigabyte RTX 2060 Super daha mı iyi bir tercih olur?
Ventus modelleri soğutma olarak yetersiz oluyor. Başka modellere bakmanızı öneririm.

Soğutması diğer markalara göre daha dandik 200-400 arası bütçe koyup daha iyi soğutması olan markalara bakmanız daha iyi olur.

Ventus soğutma konusunda rezalet, kendi sistemimden biliyorum. Maliyeti düşürmek için arka plakası alüminyum yerine plastikten yapılmış, bu da en az 13 derece sıcaklık artışı demek. Başka modellere yönel, ama RTX 2060S al. RX 5700 XT'ye de bak. Yaklaşık fiyatları birbirine yakın.

O kartda da Driver sorunu var maalesef RX 5600XT olabilir belki o kartda sorun yaşayanlar daha az.

Bu dikkatimi çekti şu anlık INNO3D ve Palit güzel markalardır.

Arkadaşımda var bana MSI ASUS ve Gigabyteın 2060 süperine göre daha düşük performans verdiğini söyledi bir de INNO3D sıcaklık olarak ortalama 75 dereceyi görüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı