Arkadaşımda var bana MSI ASUS ve Gigabyte'ın 2060 süperine göre daha düşük performans verdiğini söyledi bir de INNO3D sıcaklık olarak ortalama 75 dereceyi görüyor.
Performansın düşük verdiğini sanmıyorum ama evet soğutması bir tık kötü olabilir MSI'ya göre 3.500 bandında Palit'in kartlarına bakabilirsiniz msın kartları 3.700 civarında başlıyor diye biliyorum 300-400 arasında INNO3D ve Palit vardır tahmin olarak daha da kartlar vardır ama ben bilmiyorum şahsen birazcık bekle istersen daha bilgi arkadaşlar yorumlarını yapar sende ona göre alırsın.
Ne yani RX 5700 XT'de Driver sorunu var diye alınmayacak mı?
Kanka zaten siz Ventus'u beğenmediniz şimdi bu MSI'a göre bir tık daha çok ısınıyor dedin bir dediğin birini tutmuyor sana 400 500 TL koyup ne alayım dedim sen fiyatı düşürüp daha ucuz bir şey öneriyorsun. 400 500 TL fazla koyup ne alabilirim diyorum 400 500 fiyat düş demedim bro.
Oyun bilgisayarımda kullanıyorum ve siyah ekran sorunuyla karşılaşıyorum oyun oynayamıyorum Driver sorunlarıyla karşılaşmak istiyorsan alın o zaman ben şahsen 3.500lira para verdiğim kartın düzgün olmasını beklerim DDU ile silip Driver kurmaktan ciğerim soldu bununla uğraşacağıma NVIDIA kartı alıp sorunsuz kullanırım.
Hocam Ventus motelleri 3000 lira değil mi? Eğer 3.400 liraysa koy üstüne MSI, ASUS alın ama Ventus kaliteli bir marka değil arkadaşın zaten MSI performansını söylemiş.
Oyun bilgisayarımda kullanıyorum ve siyah ekran sorunuyla karşılaşıyorum oyun oynayamıyorum Driver sorunlarıyla karşılaşmak istiyorsan alın o zaman ben şahsen 3.500lira para verdiğim kartın düzgün olmasını beklerim DDU ile silip Driver kurmaktan ciğerim soldu bununla uğraşacağıma NVIDIA kartı alıp sorunsuz kullanırım.
Hocam Ventus motelleri 3000 lira değil mi? Eğer 3.400 liraysa koy üstüne MSI, ASUS alın ama Ventus kaliteli bir marka değil arkadaşın zaten MSI performansını söylemiş.
MSI performansını söyledi evet ama Ventus bir marka değil model sen Ventus'u MSI'den saymıyor musun arkadaşın MSI performansı söylemiş Ventus değil diyorsun.
MSI performansını söyledi evet ama Ventus bir marka değil model sen Ventus'u MSI'den saymıyor musun arkadaşın MSI performansı söylemiş Ventus değil diyorsun.
.MSI GeForce RTX 2060 Super Ventus GP OC 8GB 256Bit GDDR6 Fiyatı
MSI GeForce RTX 2060 Super Ventus GP OC 8GB 256Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ve 3000 TL dediğin Ventus bak bakim ne kadarmış markasınada bak istersen.
Hocam en fazla 3-5 FPS fark eder. Ama yine de Ventus daha iyi bir seçim olacaktır. INNO 3D nin soğutmasıda çok iyi değil çünkü.Arkadaşımda var bana MSI ASUS ve Gigabyteın 2060 süperine göre daha düşük performans verdiğini söyledi bir de INNO3D sıcaklık olarak ortalama 75 dereceyi görüyor.
Hocam en fazla 3-5 FPS fark eder. Ama yine de Ventus daha iyi bir seçim olacaktır. INNO 3D'nin soğutmasıda çok iyi değil çünkü.
Hocam Ventus yerine ASUS Dual Evo modelinden almaniz daha iyi olur. Fiyatları yakın.
Hocam soğutmasi Ventus'dan daha iyi? Testlerine bakın isterseniz siz 16 serisindeki sorunu diyorsanız o çözüldü RTX serisinde iyi iş çıkarttı. EVO modeli daha da iyi zaten. Yani DUAL de yumurta pişiriyosan Ventus da direkt tost yaparsın sen.Dual'ın üstüne yumurta koysan pişirir.
Ventus GP seriside çok kötü değil.Hocam soğutmasi Ventus'dan daha iyi? Testlerine bakın isterseniz siz 16 serisindeki sorunu diyorsanız o çözüldü RTX serisinde iyi iş çıkarttı. EVO modeli daha da iyi zaten. Yani DUAL de yumurta pişiriyosan Ventus da direkt tost yaparsın sen.
Bence incelemeden konuşmayın. Ventus Asus TUF modeline karşılık geliyor ki TUF modelini de düzelttiler artık onla da yarışamaz. Kısaca Ventus MSI, Asus, Gigabyte arasındakı güncel olarak en rezil model.
Hocam INNO3D nin giriş seviyesi kartından iyi ama Gigabytr, Asus ve MSI ın çıkardığı modeller arasında en kötüsü. Nvdia tarafı için konuşuyorum.Ventus GP seriside çok kötü değil.