ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 11 Şubat 2023 #11 Yigithan Yildirim dedi: 2060S. Teknobiyotik daha garanti değil bana kalırsa, axle de almayın. Taş gibi MSI varken öyle markalara yönelmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl güvenilir değil? İşlemcimi bile ordan aldım. Yigithan Yildirim dedi: 2060S. Teknobiyotik daha garanti değil bana kalırsa, axle de almayın. Taş gibi MSI varken öyle markalara yönelmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu N11'deki Ventus'u satan mağaza Gameworktech. Sitelerine girdim baktım kutusuz satıyorlar aynı kartı.
Yigithan Yildirim dedi: 2060S. Teknobiyotik daha garanti değil bana kalırsa, axle de almayın. Taş gibi MSI varken öyle markalara yönelmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl güvenilir değil? İşlemcimi bile ordan aldım. Yigithan Yildirim dedi: 2060S. Teknobiyotik daha garanti değil bana kalırsa, axle de almayın. Taş gibi MSI varken öyle markalara yönelmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu N11'deki Ventus'u satan mağaza Gameworktech. Sitelerine girdim baktım kutusuz satıyorlar aynı kartı.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 11 Şubat 2023 #12 ProximusTwo dedi: Nisan'da alacağım hocam. Tamam hocam sağ olun. MSI Ventus RTX 2060 Super alacağım. Hocam bir şey daha soracağım. Axle alınır mı? Teknobiyotik daha garanti o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Axle da soğutma konusunda sorun çıkarmaz.
ProximusTwo dedi: Nisan'da alacağım hocam. Tamam hocam sağ olun. MSI Ventus RTX 2060 Super alacağım. Hocam bir şey daha soracağım. Axle alınır mı? Teknobiyotik daha garanti o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Axle da soğutma konusunda sorun çıkarmaz.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 11 Şubat 2023 #13 GameWork Teknoloji Bilgisayar bileşenleri ve tüm gaming ürünler GameWork Teknoloji 'de.. www.gameworktech.com messinicocugu dedi: Axle da soğutma konusunda sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Axle çok yaygın değil. En kötü gider Afox alırım. İncehesap satıyor problem olmaz. Teşekkürler.
GameWork Teknoloji Bilgisayar bileşenleri ve tüm gaming ürünler GameWork Teknoloji 'de.. www.gameworktech.com messinicocugu dedi: Axle da soğutma konusunda sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Axle çok yaygın değil. En kötü gider Afox alırım. İncehesap satıyor problem olmaz. Teşekkürler.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #14 messinicocugu dedi: Axle da soğutma konusunda sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Axle ve Afox aynı ürünü mü satıyor? Tasarımı aynı galiba.
messinicocugu dedi: Axle da soğutma konusunda sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Axle ve Afox aynı ürünü mü satıyor? Tasarımı aynı galiba.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 11 Şubat 2023 #15 SEMIKAANCAKIR dedi: Axle ve Afox aynı ürünü mü satıyor? Tasarımı aynı galiba. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir baktım da evet hocam aynı. Etiket farklı.
SEMIKAANCAKIR dedi: Axle ve Afox aynı ürünü mü satıyor? Tasarımı aynı galiba. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir baktım da evet hocam aynı. Etiket farklı.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 11 Şubat 2023 #16 SEMIKAANCAKIR dedi: Axle ve Afox aynı ürünü mü satıyor? Tasarımı aynı galiba. Genişletmek için tıkla... Genel bu tasarımları da başka markalardan çalıyor böyle markalar mesela Game booster 3060 Ti Manli ile aynı soğutmayı kullanıyordu.
SEMIKAANCAKIR dedi: Axle ve Afox aynı ürünü mü satıyor? Tasarımı aynı galiba. Genişletmek için tıkla... Genel bu tasarımları da başka markalardan çalıyor böyle markalar mesela Game booster 3060 Ti Manli ile aynı soğutmayı kullanıyordu.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 11 Şubat 2023 #17 messinicocugu dedi: Genel bu tasarımları da başka markalardan çalıyor böyle markalar mesela Game booster 3060 Ti Manli ile aynı soğutmayı kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam soğutma olarak farkları var mı?
messinicocugu dedi: Genel bu tasarımları da başka markalardan çalıyor böyle markalar mesela Game booster 3060 Ti Manli ile aynı soğutmayı kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam soğutma olarak farkları var mı?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 11 Şubat 2023 #18 ProximusTwo dedi: Hocam soğutma olarak farkları var mı? Genişletmek için tıkla... Çok bir farkları yoktur muhtemelen.
ProximusTwo dedi: Hocam soğutma olarak farkları var mı? Genişletmek için tıkla... Çok bir farkları yoktur muhtemelen.