RTX 2060S vs RTX 3070

Mertylk

Hectopat
3 Ay önce RTX 2060 Super almıştım ve şimdi RTX 3070 çıktı. Herkes RTX 3070 alıyor. Pişman oldum, sizce alınır mı yoksa almak mantıksız mı? Aralarındaki performans farkı nedir? Onu bilmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 3070 RTX 2080Ti ile yarışıyor. Yani güzel bir performansı var. Fakat elinizdeki kart sizi tatmin ediyorsa bulaşmayın bence. Fiyatlar düşünce bakarsınız.

3 Ay önce RTX 2060 Super almıştım ve şimdi RTX 3070 çıktı. Herkes RTX 3070 alıyor. Pişman oldum, sizce alınır mı yoksa almak mantıksız mı? Aralarındaki performans farkı nedir? Onu bilmek istiyorum.
İşlemciniz besleyebilecekse şu anki kartınızı satarak alabilirsiniz. Zaten yeni olduğundan çok bir zarara uğramayacaksınızdır.

Hocam mantıken siz 2060S'de kalın. Çünkü 3070 baya pahalı. Tabi 3070 sanal bellek kullanıldığı için daha pahalı ve daha iyi performanslı.

Hocam mantıken siz 2060S'de kalın. Çünkü 3070 baya pahalı. Tabi 3070 sanal bellek kullanıldığı için daha pahalı ve daha iyi performanslı.
Alacak bütçeniz yoksa.
Alacak bütçeniz yoksa tabii ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı