Yüksek DPI Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Gigabyte RTX 3060 Eagle OC versiyonunu aldım. Önceden MSI RTX 2060 Super Gaming X modelini kullanıyordum. Güncelleme veya driver anlamında ne yapmalı?
Gigabyte RTX 3060 Eagle OC versiyonunu aldım. Önceden MSI RTX 2060 Super Gaming X modelini kullanıyordum. Güncelleme veya driver anlamında ne yapmalı?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.028 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 1 Mart 2021 #2 Bir şey yapmanıza gerek yok. GeForece Experience üzerinden güncelleme varsa kurarsınız o kadar. NVIDIA yaptığı sürücüleri evrensel yaptığı için sorun olmaz.
Bir şey yapmanıza gerek yok. GeForece Experience üzerinden güncelleme varsa kurarsınız o kadar. NVIDIA yaptığı sürücüleri evrensel yaptığı için sorun olmaz.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #3 Driverlarını kurmalısınız kartın. Sürücüleri Yükle | NVIDIA Neden RTX 3060'ın Driverları sitede gözükmüyor? Driver çıktı diye okumuştum. Siz en iyisi otomatik kısımdan yapın. Manuel kısımda gözükmüyor çünkü.
Driverlarını kurmalısınız kartın. Sürücüleri Yükle | NVIDIA Neden RTX 3060'ın Driverları sitede gözükmüyor? Driver çıktı diye okumuştum. Siz en iyisi otomatik kısımdan yapın. Manuel kısımda gözükmüyor çünkü.
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #4 İçim rahat etsin diyorsanız DDU ile sürücüleri kaldırıp geri yükleyebilirsiniz.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.028 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 1 Mart 2021 #5 rasgelekullanici35 dedi: Neden RTX 3060'ın driverları sitede gözükmüyor? Driver çıktı diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... 10xx serisi kartların sürücüsü bile 30xx serisi ile uyumlu. Dediğim gibi bir şey yapılmasına gerek yok. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bakın:
rasgelekullanici35 dedi: Neden RTX 3060'ın driverları sitede gözükmüyor? Driver çıktı diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... 10xx serisi kartların sürücüsü bile 30xx serisi ile uyumlu. Dediğim gibi bir şey yapılmasına gerek yok. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bakın:
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #6 Enes3078 dedi: 10xx serisi kartların sürücüsü bile 30xx serisi ile uyumlu. Dediğim gibi bir şey yapılmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman. Ben arkadaşın içi rahat etsin diye söyledim ama dediğiniz gibi ise bir sıkıntı yok.
Enes3078 dedi: 10xx serisi kartların sürücüsü bile 30xx serisi ile uyumlu. Dediğim gibi bir şey yapılmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman. Ben arkadaşın içi rahat etsin diye söyledim ama dediğiniz gibi ise bir sıkıntı yok.
Yüksek DPI Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #7 rasgelekullanici35 dedi: Driverlarını kurmalısınız kartın. Sürücüleri Yükle | NVIDIA Neden RTX 3060'ın Driverları sitede gözükmüyor? Driver çıktı diye okumuştum. Siz en iyisi otomatik kısımdan yapın. Manuel kısımda gözükmüyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Bende öncelikli olarak sitesinden kontrol etmiştim. Bulamayınca bir sorayım dedim teşekkürler otomatik olarak yaptım. GeForce Experience üzerinden. michealdoge dedi: İçim rahat etsin diyorsanız DDU ile sürücüleri kaldırıp geri yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde sürücüleri kaldırıp GeForce Experience üzerinden otomatik yükledim.
rasgelekullanici35 dedi: Driverlarını kurmalısınız kartın. Sürücüleri Yükle | NVIDIA Neden RTX 3060'ın Driverları sitede gözükmüyor? Driver çıktı diye okumuştum. Siz en iyisi otomatik kısımdan yapın. Manuel kısımda gözükmüyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Bende öncelikli olarak sitesinden kontrol etmiştim. Bulamayınca bir sorayım dedim teşekkürler otomatik olarak yaptım. GeForce Experience üzerinden. michealdoge dedi: İçim rahat etsin diyorsanız DDU ile sürücüleri kaldırıp geri yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde sürücüleri kaldırıp GeForce Experience üzerinden otomatik yükledim.