RTX 2070 Armor 71 derece

EpicUp

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım RTX 2070 Armor ekran kartı oyunlarda 71 dereceye kadar ulaşıyor. Genelde 70 derece. Çözüm aramıyorum sadece sorun olup olmadığını merak ediyorum ona göre değişim talep edeceğim. Bir şey olmaz oyna işte gibi yorumlar gelmez umarım zira o kadar para verip kusursuz olmasını istemek en doğal hakkımız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizinki 66 dereceyi geçmiyorsa benim kart sıkıntılı değil midir ?
Kartta hiçbir sıkıntı yok. Kasanın hava akışından dolayı 3-5 derece oynaması gayet normal bir şey. 70 derece kartınız yanmıyor, kül olmuyor merak etmeyin. Armor modelini almışsınız, bu değerler gayet normal. Hiçbir sıkıntı yok kartta.

Bildiğim kadarıyla RTX serisinde armor kökten değişti. Ayrıca internette baktığım bu kartın benchmarklarında kart 59-66 derece arası

Bildiğim kadarıyla RTX serisinde armor kökten değişti. Ayrıca internette baktığım bu kartın benchmarklarında kart 59-66 derece arası
Kasanın hava akışından tutun yaşadığımız şehire kadar sıcaklığı etkiliyor.

Kasanın hava akışından tutun yaşadığımız şehire kadar sıcaklığı etkiliyor.
Kasa içinde 5 adet normal 2 adette sıvı soğutma fanı var ondan demiştim. Yani dediğiniz şey kartın olması gerektiğinden 5 derece sıcak çalışması sorun değil mi ?

Kasa içinde 5 adet normal 2 adette sıvı soğutma fanı var ondan demiştim. Yani dediğiniz şey kartın olması gerektiğinden 5 derece sıcak çalışması sorun değil mi ?
Neden bu kadar zorluyorsunuz ki? Aldığınız kart ARMOR modeli, yani MSI'ın en giriş seviyesi modeli. Bu derece N O R M A L. Burada 4-5 kişi sıcaklıklar normal demesine rağmen hala 3-5 derece fazla diye diretiyorsunuz. Gönderin garantiye sorun yok deyip geri gelecek. İzlediğiniz videolarda kasa farklı olabilir, oyunlar daha kısa süre oynanıyor olabilir, oda sıcaklığı etken olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…