Merhaba, eski güç kaynağım bozulduğu ve mevcut kasamda eskidiği için yeni birer kasa ve güç kaynağına ihtiyacım var. Bu her iki parça için toplamda 1000 ile 1.200 Lira arasında bir bütçeye sahibim. Önceliklerim arasında kasa içinde ki hava sirkülasyonunun iyi olması, kasa içinin geniş olması, mümkün mertebe güç kaynağının sessiz çalışması, güç kaynağının akım korumalı olması ve uzun ömürlü olması var. Olası bir uyumsuz parça önerisinde bulunmamanız adına mevcut sistem bilgilerimi aşağıya bırakıyorum. Ek olarak minimum 700 - 750 Watt değerleri arasında bir güç kaynağı olmasını istiyorum. Önerileriniz için şimdiden her birinize teşekkür ederim.
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Konudan alakasız olacak ama high power psu'yu X570 anakart ile kullanacağım. CPU bağlantısı için ekstra 4 pin daha bağlamak istiyorum. Fakat bu kabloyu bağlayabileceğim ekstra kablo girişi yok PSU'da. Bu sorunu nasıl çözebilirim.