Lenka Megapat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 725 Çözümler 1 Yer Ataşehir 18 Eylül 2022 #1 İki ekran kartının fiyatı da aynı. 3 fanlı ROG STRIX veya 2 fanlı MSI Gaming Z mi? Gaming Z versiyonu Gaming X'ten daha iyi olduğunu biliyorum.
İki ekran kartının fiyatı da aynı. 3 fanlı ROG STRIX veya 2 fanlı MSI Gaming Z mi? Gaming Z versiyonu Gaming X'ten daha iyi olduğunu biliyorum.
Slashing Kilopat Katılım 27 Aralık 2018 Mesajlar 54 18 Eylül 2022 #2 Yani senin zevkine kalmış aslında bana soracak olursan Rog serisini çok seviyorum ve 3 fanlı olması da artısı.
Yani senin zevkine kalmış aslında bana soracak olursan Rog serisini çok seviyorum ve 3 fanlı olması da artısı.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 18 Eylül 2022 #3 Fiyata göre değişir. Bence 2070 artık alınacak bir kart değil, çok ucuz olmadığı sürece.
Lenka Megapat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 725 Çözümler 1 Yer Ataşehir 19 Eylül 2022 #4 Shahdee dedi: Fiyata göre değişir. Bence 2070 artık alınacak bir kart değil, çok ucuz olmadığı sürece. Genişletmek için tıkla... 6000 TL bütçem var ikinci el alacağım bu paraya NVIDIA olarak alabildiğim tek kart bu. Slashing dedi: Yani senin zevkine kalmış aslında bana soracak olursan Rog serisini çok seviyorum ve 3 fanlı olması da artısı. Genişletmek için tıkla... Performans olarak hangisi üsttedir?
Shahdee dedi: Fiyata göre değişir. Bence 2070 artık alınacak bir kart değil, çok ucuz olmadığı sürece. Genişletmek için tıkla... 6000 TL bütçem var ikinci el alacağım bu paraya NVIDIA olarak alabildiğim tek kart bu. Slashing dedi: Yani senin zevkine kalmış aslında bana soracak olursan Rog serisini çok seviyorum ve 3 fanlı olması da artısı. Genişletmek için tıkla... Performans olarak hangisi üsttedir?
Slashing Kilopat Katılım 27 Aralık 2018 Mesajlar 54 19 Eylül 2022 #5 Lenka dedi: 6000 TL bütçem var ikinci el alacağım bu paraya NVIDIA olarak alabildiğim tek kart bu. Performans olarak hangisi üsttedir? Genişletmek için tıkla... Rog Strix
Lenka dedi: 6000 TL bütçem var ikinci el alacağım bu paraya NVIDIA olarak alabildiğim tek kart bu. Performans olarak hangisi üsttedir? Genişletmek için tıkla... Rog Strix