Çözüldü RTX 2070 Bilgisayarda Görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Abs1nthe

Kilopat
Daha fazla  
Bütün driverları güncelledim fakat ne yaparsam yapayım ekran kartı bir türlü dxdiag veya herhangi bir yerde görünmüyor. Bağlantılarda da sıkıntı yok. Sadece VRAM görünüyor o kadar, lütfen yardım.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geforce experience indirip kurun driver'ı o program aracılığı ile yükleyin. Windows 10 da en kolay çözüm yolu bu.
Buradan görünen sürücü yüklemesi başarısız olmuş.
Güncel sürücü paketini indirip tekrar yüklemeyi deneyin. Öyle olmaz ise DDU ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp yenisini tekrar kurun.

Bütün driverları güncelledim fakat ne yaparsam yapayım ekran kartı bir türlü dxdiag veya herhangi bir yerde görünmüyor. Bağlantılarda da sıkıntı yok. Sadece VRAM görünüyor o kadar, lütfen yardım.

Eki Görüntüle 413873
MMicrosoft'un varsayılan sürücüsü yüklü gibi geldi bana. Güncellemeyi Aygıt Yöneticisi'nden yaptıysanız, bir de NVIDIA'nın kendi sitesinden sürücü indirerek yapın.

Geforce experience indirip kurun driver'ı o program aracılığı ile yükleyin. Windows 10 da en kolay çözüm yolu bu.

Çözüm
Arkadaşlar Windows 10'u güncellemeye devam ettim ve NVIDIA Display güncellemesiyle düzeldi. Öncesinde de bu sorunu yaşayan olduysa sadece beklesin, herhangi bir driver yüklenmiyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 tarafından sağlanan sürücüyü kullanmayın, çok eski bir versiyon. Yanlış hatırlamıyorsam 387 sürümü olmalıydı.
En son sürümü doğrudan siteden indirin. Kurulumda sorun yaşarsanız rehberdeki adımları takip edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı