RTX 2070 Cızırtı Problemi

Schwarse

Decapat
Arkadaşlar merhaba.
Ekran kartına yük bindiğinde (oyun oynarken) karttan cızırdama sesi geliyor. Aldığımdan beri bu ses var ve kasayı açık kullandığım için bu sesi duyuyorum. Tüm bileşenleri vatan mağzasından aldım. Vatan mağazasına götürsem iade ya da değişim olur mu?

Karttan gelen sesin videosu

Sistemim:
AMD Ryzen 2700X
Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming
MSI RTX 2070 Gaming Z
Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz
Samsung 860 qvo 1TB SSD
Thermaltake Toughpower Grand 850W RGB

Evet değişim yapacaklardır. Sanırım sorununuz "coil whine" olarak adlandırılıyor.

Arkadaşlar merhaba.
Ekran kartına yük bindiğinde (oyun oynarken) karttan cızırdama sesi geliyor. Aldığımdan beri bu ses var ve kasayı açık kullandığım için bu sesi duyuyorum. Tüm bileşenleri vatan mağzasından aldım. Vatan mağazasına götürsem iade ya da değişim olur mu?

Karttan gelen sesin videosu

Sistemim:
AMD Ryzen 2700X
Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming
MSI RTX 2070 Gaming Z
Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz
Samsung 860 qvo 1TB SSD
Thermaltake Toughpower Grand 850W RGB

Servise ver direkt değişim yapacaklar coil whine problemi var büyük ihtimalle...

Değiştirirler bence. Arızayı anlat müşteri hizmetlerine. Onlar da test ediyorlar zaten. Akabinde ürünü İstanbul Vatan Bilgisayar mağazalarından birine yollarlar. Ürün oradan yetkili servisi gider. Yetkili servis değişimi onaylarsa, ürünü değiştirir. Ürün tekrar İstanbul Vatan Bilgisayar mağazasına, oradan senin ürünü teslim ettiğin mağazaya gönderirler ürünü. Daha sonra telefonuna mesaj gelir. Ürününüzü gelip alabilirsiniz diye. İstanbul'da oturuyorsan süre daha kısa sürer. 🙂

Asus Rog Strix 2060 ekran kartımı yeni almıştım. Birgün sonra arayıp CW sorunu olduğunu söyledim. Onlarda yollayın dediler. Yaptıkları testlerde 8db altında ses olduğu için sorunsuz kabul edilmiş. Geri yolladılar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı