RTX 2070 CPU ve Anakart Önerisi

Bütçe
7000 TL
Merhaba
RTX 2070 li bir bilgisayar toplamak istiyorum.
CPU ve anakarttan pek anlamadığım için buradayım.
Sistemi Workstation olarak kullanacağım.
Artı olarak elimde Zalman ZM600-LE serisi 600w güç kaynağım var bu sistem için yeterli midir?
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba. Bütçenizi belirtirseniz cpu ve anakarta ayırabileceğiniz yardımcı olabilirim.
Ortalama olarak Ryzen5 3600 güncel ve ileriye dönük işlemcidir. Anakart olarak Gigabyte B450M S2H veya Prime B450M-K kullanabilirsin. Bütçen varsa anakartı geliştir derim bu anakart bile şuan 700TL civarında.

Merhaba. Bütçenizi belirtirseniz cpu ve anakarta ayırabileceğiniz yardımcı olabilirim.
Ortalama olarak Ryzen5 3600 güncel ve ileriye dönük işlemcidir. Anakart olarak Gigabyte B450M S2H veya Prime B450M-K kullanabilirsin. Bütçen varsa anakartı geliştir derim bu anakart bile şuan 700TL civarında.
7000 Tl yukarıda yazmış.

Yalnız 2070 istiyorsanız ve bütçe esneyemeyecekse A320M gibi bir anakart tercih etmeniz gerekebilir. İsterseniz 2060'lı bir sistem atabilirim size.

7000 Tl yukarıda yazmış.

Yalnız 2070 istiyorsanız ve bütçe esneyemeyecekse A320M gibi bir anakart tercih etmeniz gerekebilir. İsterseniz 2060'lı bir sistem atabilirim size.
Sonra gördüm. Kusura bakmayın. 7000TL RTX2070 zorlar biraz.

Şuan topladım 7257TL tutuyor. Gigabyte RTX2060S sizi üzmeyecektir. Fiyat düşürmek istiyorsanız ram 8gb yapın daha sonra 8gb eklemeyi ihmal etmeyin ssd kaliteli olmasına gerek yok diyorsanız değiştirebilirsiniz tabi fakat ben samsungdan başka ssd markasına güvenmiyorum hepsinin sorunu çıkıyor.

7000 Tl yukarıda yazmış.

olabilir hocam ama 2060 super modelinin altındakilere pek sıcak bakmıyorum
Sonra gördüm. Kusura bakmayın. 7000TL RTX2070 zorlar biraz.

Şuan topladım 7257TL tutuyor. Gigabyte RTX2060S sizi üzmeyecektir. Fiyat düşürmek istiyorsanız ram 8gb yapın daha sonra 8gb eklemeyi ihmal etmeyin ssd kaliteli olmasına gerek yok diyorsanız değiştirebilirsiniz tabi fakat ben samsungdan başka ssd markasına güvenmiyorum hepsinin sorunu çıkıyor.
İşlemci,ram,anakart ve ekran kartı alacağım. Diğer parçaları mevcut sistemimden kullanacağım.
bu durumda Asus ROG gibi tuzlu parçalar seçmezsem sanırım iyi kötü bir 2070 bulabilirim eğer attığınız parçalar 2070 için idealse bu parçaları seçebilirim.

Son düzenleme:

İşlemci,ram,anakart ve ekran kartı alacağım. Diğer parçaları mevcut sistemimden kullanacağım.
bu durumda Asus ROG gibi tuzlu parçalar seçmezsem sanırım iyi kötü bir 2070 bulabilirim eğer attığınız parçalar 2070 için idealse bu parçaları seçebilirim.
4 parça 7000TL için daha iyi parça alınabilir bir bakayım.

Adata GAMMIX D10 XPG GAMING 8 GB 3000MHz DDR4 AX4U300038G16A-SB10 PC Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe x2
Sistem bu haliyle 7064TL INNO3D tercih edilen marka. Bu sistemi tavsiye ederim. Tabii isteğe bağlı RTX2060S veya RTX2070 yapıp anakartı yükseltebilirsin ama çok yüksek overclock yapmayacaksan rahat rahat idare eder bu anakart seni.

Size mükemmel bir önerim var. Asus'un TUF serilerisini toplayabilirsin . TUF anakart, TUF ekran kartı, TUF ram vs. Cidden birlikte olduklarında LoL'deki Xayah ile Rakan gibi oluyorlar. Ve hepsi çok yüksek performans veriyor. Bende RTX2060 TUF var ve EF-SA-NE.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00