D Delmatte Yoctopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 RTX 2070 Max Q'lu Acer triton 300'üm var fakat R6, RDR2 (korsan değiller) gibi DLSS'e sahip oyunlarda ayarlar kısmında DLSS ayarlarını göremiyorum. GPU güncel. Nasıl DLSS açabilirim ya da laptopta mı sıkıntı vardır garantiye mi vermem gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2021
RTX 2070 Max Q'lu Acer triton 300'üm var fakat R6, RDR2 (korsan değiller) gibi DLSS'e sahip oyunlarda ayarlar kısmında DLSS ayarlarını göremiyorum. GPU güncel. Nasıl DLSS açabilirim ya da laptopta mı sıkıntı vardır garantiye mi vermem gerekiyor?
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 14 Temmuz 2021 #2 Driver güncellediniz mi? Birde dosya bütünlüğünü kontrol edin.
D Delmatte Yoctopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #3 Güncelledim ve dosyaların bütünlüğünü kontrol ettim ama hâlâ dlss ayarları gözükmüyor Ella Freya dedi: Driver güncellediniz mi? Birde dosya bütünlüğünü kontrol edinn Genişletmek için tıkla... Sorun yokmuş geforce experience'de güncelleme varmış, güncelledim şimdi çıktı dlss ayarları. Son düzenleme: 14 Temmuz 2021
Güncelledim ve dosyaların bütünlüğünü kontrol ettim ama hâlâ dlss ayarları gözükmüyor Ella Freya dedi: Driver güncellediniz mi? Birde dosya bütünlüğünü kontrol edinn Genişletmek için tıkla... Sorun yokmuş geforce experience'de güncelleme varmış, güncelledim şimdi çıktı dlss ayarları.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 14 Temmuz 2021 #4 Delmatte dedi: Güncelledim ve dosyaların bütünlüğünü kontrol ettim ama hâlâ dlss ayarları gözükmüyor Sorun yokmuş geforce experience'de güncelleme varmış, güncelledim şimdi çıktı dlss ayarları. Genişletmek için tıkla... Ben dedim hocam driver güncelleme derken
Delmatte dedi: Güncelledim ve dosyaların bütünlüğünü kontrol ettim ama hâlâ dlss ayarları gözükmüyor Sorun yokmuş geforce experience'de güncelleme varmış, güncelledim şimdi çıktı dlss ayarları. Genişletmek için tıkla... Ben dedim hocam driver güncelleme derken