RTX 2070 Ekran Kartının Vida Girişi Yalama Oldu

1. ürün ekran kartının yamuk durmasını engelleme amaçlı sabitleme sağlayan bir ürün. 2. ürün de aşağı yukarı aynı amaçlı ama bu yalama olma sorununu belki çözebilir gibi geldi. Dediğim gibi 2. üründen emin değilim
1. ürünü ekran kartının altına bir yere altındaki bantlarla yapıştıracaksınız sonra da yüksekliğini ayarlayıp ekran kartının düz duracağı şekilde destekleyeceksiniz.

Ekran kartının yamuk durmasının sebebi ekran kartının ağırlığıdır.
Düz tutanlar da var ama nasıl yapıyorlar onlar?
Hocam ekran kartının içinden zaten sabitlemek için aparatı çıkıyor, vidaları oturmuyor sadece, yalama olduğu için.

Düz tutanlar da var ama nasıl yapıyorlar onlar?
Anakartın slot sağlamlığına göre, ekran kartında destek kullanıyor da olabilirler. Ekran kartının vidalaması da az çok etkiler. Ben destek kullanıyorum mesela.

Anakartın slot sağlamlığına göre, ekran kartında destek kullanıyor da olabilirler. Ekran kartının vidalaması da az çok etkiler. Ben destek kullanıyorum mesela.
Hocam dediğim gibi ekran kartında 2 vida bağlanması gerekirken 1 tanesi yalama oluyor, ekran kartı tutacağında da aynı şekilde 2 vida bağlanması gerekirken 1 tanesi yalama oluyor.
Anakartım MSI B450 Gaming Plus.
Ekran kartı altlığı harddisk kutusu yüzünden yamuk duruyor.
Onu çıkartmanın bir yolu yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…