RTX 2070 Gaming Z vs RTX 2060 Super Gaming X

Dread Pirate

Decapat
Normalde RTX 2060 Super Gaming X almayı düşünüyordum fakat Hepsiburada RTX 2070 Gaming Z ekran kartında %29'luk bir indirim yapmış. Sizce fırsatı değerlendirip almalı mıyım?

Ben de öyle sanmıştım ancak değil.
O kart Gaming Z değil, 8G. GPU sample kalite sıralamasında MSI şöyle işliyor:
Gaming / X / Z
Ancak gerçek Z olan da enteresan fiyatta şuanda. Bence alın:

RTX 2070 al. Çok uygun fiyatlar var.
Kartın normal fiyatı nedir? 5700 XT satın almayı düşünüyordum. Bütçeyi zorlayıp, satın almaya değer bir indirim var mı sizce?

Kartın normal fiyatı nedir? 5700 XT satın almayı düşünüyordum. Bütçeyi zorlayıp, satın almaya değer bir indirim var mı sizce?
Ben STRIX veya Nitro+ XT alırdım ama ''SOSYAL''de çokça tartışılan durum sorunlu oldukları yönünde. Bence boşverin direk sipariş verin Gaming Z'i. O fiyata inmesi yani kaçmaz.
Bunu:

5700 XT'nin verdiği performans tartışılmaz ancak, forumlarda sürekli sorunlarla önümüze çıkıyor. Bütçeyi zorlayıp, 2070'i almayı düşünüyorum. Z modelini mi öneriyorsunuz?

Bütçeyi denkleyemedim. İnşallah yarın akşama kadar devam eder indirim.

KDV indirimi yeni başladı diye biliyorum, umarım devam eder. MSI B450 Tomahawk Max ile beraber sipariş vereceğim. Ürünlerde herhangi bir uyumsuzluk v.b gibi durumlar var mı? (ilk defa sistem topluyorum, pek bilgim yok)

Ekran kartı ve belirttiğiniz anakart arasında bir uyumluluk problemi yok.

İndirimin bitmesine 1 gün kaldı diyor sepette. Fakat acaba bu benim doğum günü indirimim için mi yoksa ürününün indirimi için mi bilemedim. Umarım yarında devam eder.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191010-204221.png
    46 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…