Çözüldü RTX 2070 görüntü kesilmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ejderya_22

Megapat
Arkadaşlar, bilgisayardan donanım giriş çıkış sesi geliyor. Sonra görüntü gidip geliyor, sebebi ne olabilir?

PC sistem:
Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX.
İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X 3.7GHz 20 MB AM4 MP tray.
RAM: 16 GB RAM.
Kasa: Corsair Spec-Delta 550W RGB kasa (CC-9020121-EU)
Ekran kartı: Zotac RTX2070 mını 8 GB GDDR6 256Bit ZT-T20700E-10P.
SSD: 250GB Samsung 860 EVO MZ-76E250bw SSD.
Monitör: AOC 24G2U.

Çözüm
BIOS yüklü version F51 direkt F60F yüklesem sorun olur mu?

Anakartınızda sorun var sanırım. BIOS güncelleyin. PSU'yu öğrenebilir miyim? Yakın zamanda elektrik kesintisi yaşadınız mı? Akım korumalı priz, UPS gibi şeyler kullanıyor musunuz?

PSU Corsair VS550 elektrik kesintisi yaşadım ama bu sorundan öncemi sonramı hatırlamıyorum ama bilgisayar yük altındayken herhangi bir kesinti yaşamadım.
Arkadaşlar ikinci monitörüm dünüştürücü ile bağlıydı onu çıkarınca düzeldi gibi.
Arkadaşlar, bilgisayardan donanım giriş çıkış sesi geliyor. Sonra görüntü gidip geliyor, sebebi ne olabilir?

PC sistem:
Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX.
İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X 3.7GHz 20 MB AM4 MP tray.
RAM: 16 GB RAM.
Kasa: Corsair spec-delta 550W RGB kasa (CC-9020121-EU)
Ekran kartı: Zotac RTX2070 mını 8 GB GDDR6 256Bit ZT-T20700E-10P.
SSD: 250GB Samsung 860 EVO MZ-76E250bw SSD.
Monitör: AOC 24G2U.

Bende de vardı RAM'leri değiştirdim geçti.

Mouse ve klavyenin USB bağlantı yerlerini değiştir bu 1 ,, 2 cisi bios güncelleme guncelse , aynı bios u tekrar yükle , bu sorun anı elektirik kesilmesi yada oyunda donma sonrası çok ca yeniden başlatma da ve tozlanmış ekran Kart yuvasından , yuva klip , sıcaklık genlesmesi sonrasi PCB nin oynaması olabilir . Ben de ki sorun monitör deydi aşırı DP , hdm değiştirmek söküp takmak PC nin sapitmasina yol açar , monitör de gsync freesync düzgün çalışmassa , DP , hdm nin sürüm lerinin uyuşmazlığı benim yaşadıklarım .

BIOS yüklü version F51 direkt F60F yüklesem sorun olur mu?

Anakartınızda sorun var sanırım. BIOS güncelleyin. PSU'yu öğrenebilir miyim? Yakın zamanda elektrik kesintisi yaşadınız mı? Akım korumalı priz, UPS gibi şeyler kullanıyor musunuz?

PSU Corsair VS550 elektrik kesintisi yaşadım ama bu sorundan öncemi sonramı hatırlamıyorum ama bilgisayar yük altındayken herhangi bir kesinti yaşamadım.
Arkadaşlar ikinci monitörüm dünüştürücü ile bağlıydı onu çıkarınca düzeldi gibi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı